Pages

Monday, 4 February 2013

Doing the Dubai

Souking....


When I marry a rich millionaire - Gold Souk


Mauste Souk


Safaring..
Autiota

Dyynisurffausta maastureilla. Onneksi en tullut niin pahoinvoivaksi kuin olin pelännyt (samaa ei voi sanoa kuusikymppisestä Malesialaisesta kanssamatkustajastani, joka veti laatat heti autosta noustuamme).


Shopping..

Beaching..


Building...


Burj Khalifa - Maailman korkein rakennusKauniita moskeijojaInnostuin tuosta itämaisesta tyylistä vähän..Joku lievästi epäilyttävä tyyppi rannallaGlobal Villagen markkinatPakollinen Henna-tatuointi, joka sopi hyvin juristihabitukseeni
Kävin kampaajalla, mikä tarjosi ajoittaista paniikkikohtausta kyyneleiden kera (hermostuin kun raitojen tekeminen kesti kolmatta tuntia ja oli kiire ottamaan aurinkoa)...mutta tässä vielä hymyissäsuin. Ainakin puoliväkinäisesti.


Starbucksin Mocha Frappucino on pakollinen osuus kaikkia ulkomaanmatkojani.Aikatauluun mahtui myös manikyyriä ja pedikyyriä..Love it! Varsinkin kun hinta oli yhteensä 20 euroa.
Jenkeissä kävin näissä halvoissa hoidoissa melkein viikottain.Desert recovery - bensaa ja purtavaa.Mahtavat ostoskeskukset, jotka pitivät sisällään niin laskettelukeskuksia...


Maailman suurimpia akvaarioita...

..kuin hienoja vesiputouksia.
Öljysheikkejä en valitettavasti löytänyt itselleni tällä kertaa. Outo maku heillä..

Minä voisin kyllä lähteä takaisin!

No comments:

Post a Comment


Back to Top