Pages

Friday, 29 March 2013

Suksi kuusessa

Facebook-päivityksistä päätellen on trendikästä kerskua omia hiihtosuorituksia. Hiihdin tänään talven toisen lenkin (ensimmäinen reissu oli lähinnä tunti outoa heilumista jäällä). Kaluamani 18 kilometriä oli kyllä lähinnä rääkkiä. Ja aina kun pääsi yhdestä mäestä ylös, seurasi kulman takana toinen. Itse vedän aina luistellen, mutta eipä ole meikäläisen taidoilla kovin sutjakkaa etenemistä. Näytän lähinnä humalaiselta, joka tsemppaa niin etenemisessä kuin pystyssä pysymisessä samanaikaisesti. Eilen litkitty punaviini teki myös hallaa. Mutta pitää vaan harjoitella ja harjoitella.

Kaiken lisäksi EKSYIN matkalla takaisin, enkä löytänyt mökkiämme mistään. Kävelin sukset kainalossa ja gps kännykässä ympäri löytääkseni takaisin (todistuksena sportstrackerin reittikuva loppupätkästäni edestakaisin tarpoessani). Feel free to laugh.

Tehokasta liikuntaa se kyllä on. Ylävartalo, jalat, kehonhallinta, aerobinen kestävyys - kaikki saa koetusta hiihtäessä. Nyt pitäisi vielä jaksaa mäkeen (lue, suoraan after skihin).
Onneksi aurinko paistoi ja olen saanut väriä naamaan.No comments:

Post a Comment


Back to Top