Pages

Wednesday, 19 June 2013

Elovena-tyttö

Vaikka en ihan periaatteesta halua blogata ruoasta, joudun tekemään yhden poikkeuksen (olkoot se poikkeus, joka vahvistaa säännön). En edes sorru kaupalliseen tuotesijoitteluun vaan olen vain ihan aidosti otettu tästä.

En ole koskaan pitänyt kaurapuurosta. Kun sitä ajoittain olen keittänyt itselleni, ollakseni muka terveellinen, on syömäkelpoisen puuron takana täysi työ ja tuska; sen pitää olla kauan keitetty ja olemukseltaan juoksevaa. Jos se on vähänkin "tönkköä" niin jään vain pureskelemaan mokomaa. Kyytipoikana käytän maitoa ja todella reilun määrän itsetekemääni omenahilloa.

En uskonut, kun siskoni väitti, että nämä annospussipuurot ovat hyviä. Pitkän harkinnan jälkeen uskaltauduin toissa päivänä kokeilemaan. Pistin aamutreenin jälkeen töissä mikroon veden kanssa pariksi minsaksi ja söin pelkän maidon kera. SOLD. Parasta kaurapuuroa mitä olen koskaan syönyt! Nyt olen vetänyt samaa jo kolme aamua.

Pussi on vielä niin kätevä juuri treenin jälkeen, kun on kiire ja pitää saada äkkiä jotain. Ainakin kaneli-omena oli huippu hyvää, äsken ostin kotiin tätä toista. 
Suosittelen muillekin puuroasennevammaisille. Nyt odottelen niitä paljonpuhuttuja terveysefektejä.


No comments:

Post a Comment


Back to Top