Pages

Thursday, 24 October 2013

BootyliciousKuva Pinterestistä
Mainitsin jossain vaiheessa meneillään olevasta pakarasyksystäni.
Sittemmin eri fitnessblogeja lukiessa ja Instagramia seuratessa olen reagoinut siihen, että pepputreeni on jotenkin in. Mikäli teillä on Instagram-tili niin vilkaiskaapa esim jenselter tai jasminemarie033. Ymmärrätte miksi meikäläinenkin kyykkää kuin viimeistä päivää kolme kertaa viikossa salilla.

Helsingin Sanomissa oli myös jonkin aikaa sitten kirjoitus isojen takamusten trendikkyydestä.
Olette varmaan pistäneet merkille, että musiikkiinkin on kuroutunut pyllyinnostus (Baby got backistä onkin jo aikaa). Tällä hetkellä pinnalla on peräti kaksi oodia pyllyille: Bubble Butt ja Can't believe it. Olen ihan oikeasti kuunnellut ainakin ensimmäistä ähkiessäni salilla squatteja, deadliftejä, Bulgarian squatteja, lungeja, pelvic bridgejä ja mitä näitä nyt on. Se oli melkein yhtä noloa itse teon aikana kuin nyt siitä kirjoittaessa.

Jen Selter - kuva Googlesta


Pointtini tässä kirjoituksessa on joka tapauksessa se, että mielestäni tämä takamusinspiraatio on erittäin mieluisaa kehitystä (varsinkin kun itselleni on suotu aika muodokas gluteus maximus. Okei, nyt johdatin harhaan, sillä en voi valehtelematta väittää, että koko pakkaus olisi silkkaa lihasta. Kyllä siellä jokunen Fazerin sininenkin hölskyy). Anyways, Jasmiina kiittää!


....ja inspiraatiota (saan hinkata vielä aika monta kyykkyä, ennenkuin oma pyllyni komistaa täällä):

Kuvat Googlesta

No comments:

Post a Comment


Back to Top