Pages

Monday, 25 November 2013

About them lemons 
Lupasin raportoida sitruunakuuristani, joka siis piti kaikessa yksinkertaisuudessaan sisällään sen, että join kolmen viikon ajan joka aamu puristetun sitruunan sekoitettuna lasilliseen vettä ja cayennepippuria. Valitettavasti en voi väittää, että olisin kauniimpi, virkeämpi tai muuten hehkeämpi Jasmiina 1.2. Höh. Yhteenvedonomaisesti voidaan todeta, että mitään huomattavasti normaalista poikkeavaa reaktiota en kehossa kyllä huomannut, paitsi sen, että näläntunne väheni ihan selvästi.

Mietin tosin, että joka-aamuinen c-vitamiiniannos on varmasti ollut omiaan suojaamaan nyt vellovilta flunssilta. Kirpeä juoma myös herättää aika hyvin. Ainut negativiinen puoli on se, että pelkään hampaiden kiilteiden vaurioituvan. Olen kuullut, että jotkut ratkaisevat pulman juomalla veden pillillä. Kehotan joka tapauksessa kokeilemaan ja kommentoimaan, mikäli itse saatte jotain erilaisia tuntemuksia/reaktioita!


Lauantain graafiset kynnet
(lisäsin hetken mielijohteesta valkoisen raidan mustalle pinnalle)
Treenailusta sen verran, että pidin viime viikolla peräti kaksi peräkkäistä lepopäivää seisemän päivän treeniputken jälkeen. En tiedä milloin viimeksi olisin "laiskotellut" tuollaisessa mittakaavassa. Kaiken kaikkiaan treenipäiviä ei viime viikolla tullut kuin neljä. Pitää tosin huomioida, että myös niinä päivinä, kun en treenaa tulee pelkästään työmatkaa käveltyä yhteensä viitisen kilsaa.

Keskimääräinen viikottainen treenilukemani on ollut tänä vuonna kuusi treeniä/vko. Treenin koostuen enimmäkseen lenkkeilystä, uskon, että määrältään tuo kuusi menettelee. Mutta nyt kun punttitreenejä tulee neljä per vko, olen vähän sitä mieltä, että lepopäiviä pitäisi melkein olla kaksi...enkä ole varma lasketaanko sellaista päivää jolloin vain lenkkeilee lepopäiväksi lihasten palautumisen (ja kehittymisen) kannalta. Tämä lepopäivien ajoittaminen ja määrä on itselläni siis ehkä vähän hakusessa. Ja toisaalta tottumus tekee sen, että iskee pieni ahdistus jos ei tee mitään. Yritin viime viikolla aktiivisesti asennoitua siten, että lepopäivä edesauttaa lihaskehitystä - sen sijaan, että ajattelisin sitä ahdistuneesti moraalinvastaisena laiskotteluna (niin kuin itselläni on vähän tapana tehdä).

Latmask.

No comments:

Post a Comment


Back to Top