Pages

Friday, 6 December 2013

Sporty spice
Hurraaaa! Onnistuin tänään tekemään  sarjan 4x5 miesten punnerrusta. Okei, ne ei mennyt ihan niin, että nenä koskee lattiaa, mutta tein ne kuitenkin vikoina liikkeinä, joten siinä vaiheessa voimataso ei edes ole enää optimaalinen. Olen aika ylpeä itsestäni, haha.Olen huomannut, että oikein odotan sitä, että pääsen vapaapäivisin salille aamupäivällä. Aamupäivisin on paras treenata, ja arkena se ei yleensä onnistu. Alkoholikulutus on myös vähentynyt aika merkittävästi. Valitsen nykyään mieluummin kivan treenin kuin yökukkuilun.

Muutama salikuva todisteeksi
 (se on näemmä muotia nyt fitnessblogeissa)
En kuitenkaan ole mikään totaalikieltäytyjä, joten olen esimerkiksi tänään menossa Itsenäisyyspäiväjuhliin (en Tampereelle, tosin). Hirvittää jo kokonainen ilta pitkässä mekossa. Enkä ole vielä päättänyt mennäänkö punaisilla huulilla vai tummilla silmillä.

Äsken kihartelin kuitenkin tukan valmiiksi. Kohta Kämppiin kuplivalle!

Kasariafro/Mel B
Oranssit kynnet mustan mekon kanssa

Asiasta toiseen. Jos olisin miljonääri, ostaisin tämän talon Kaupungilta. Kyseessä siis tiilitalo Hietaniemessä. Rakastan sitä, että se on ihan vedessä kiinni. Ja näkymäthän ovat todella seesteiset (tosin takana pauhaa Länsiväylä, mutta kuka hullu sille puolelle katsoisikaan?!). Niin väärin, että tuollainen seisoo tyhjillään.
Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Puss&kram!

No comments:

Post a Comment


Back to Top