Pages

Saturday, 4 January 2014

Degigt

Siis hohhojaa. Olen jotenkin vaipunut jonkinlaiseen lomamoodiin, vaikka tälläkin viikolla oli peräti neljä työpäivää.

Heräsin aamulla kello 11.45. Siis yksitoistaneljäkymmentäviisi?! Enkä ole juonut mitään eilen, vaan katsellut leffoja ja kuunnellut musiikkia yhteen asti. Shit. Vielä surullisempaa on se, että en oikeasti millään muista viimeistä katsomaani elokuvaa. Yritin pähkäillä ja jopa etsiä tietokoneeni muistista, mutta tuloksetta. Siis aivot on ihan off-tilassa. Onneksi lähden kahdeksi viikoksi Meksikoon perjantai-aamuna! Se on varmaan myös ympärillä oleville ihmisilleni parasta.

Treeneistä en silti ole suostunut luistamaan ja tälläkin viikolla puristetaan viisi punttitreeniä ja yksi lenkki. Jotain rajaa sentään yleisessä ryhdittömyydessänikin! Ja ehkä tuo tuleva Meksikon matka ja rannalla odotettavasti chillaavat Victoria's Secret -mallien näköiset latinonaiset stringeissään toimivat osaltaan porkkanana (vai pitäisikö sanoa piiskana?).

Nyt pitää löntystellä Kirjasto 10:een hakemaan lomalukemista. Mieluiten jotain romanttista roskaa, jota lukiessa voin sääliä itseäni ja sitä tosiasiaa, että matkustan (taas) yksin. Iltasella menen katsomaan The Wolf of Wall Streetin...melko varmaa on, että Tennispalatsin salissa 4 rivillä 8 paikalla 1 ilmenee kuolaa siinä 23.30 maissa leffan loppuessa. Me + Leo = forever

Terveisin Lahoaivo
Päivän tuleva jalkatreeni. Inspired by Insta. Pitää tosin vielä googlata että mikä hitto on jumping jack.

1 comment:

  1. Hei vi måst ses innan du far! Kommer du me på lunch nästa tisdag!?

    ReplyDelete


Back to Top