Pages

Sunday, 5 January 2014

Löhöilyä odotellessa

Eilinen jalkatreeni oli tehokkaampi kuin oletin - kannattaa kokeilla! Itse tein noi sivukyykyt (side lunges) ja varpaillenousut (calf raises) käsipainojen kera ja sitten perään kaksi kertaa lankkua 1 min ja kylkilankkua 30 sek per puoli.

Kaverini valaisi minua Tennispalatsissa, että Wolf of Wall Street on 2 h 59 min pitkä. Siinä vaiheessa tunsin jo suonikohjujen sykkivän ja veritulpan kehkeytyvän jaloissani. Arvelin, että levoton pyöriminen alkaa siinä 120 min kohdalla. Mutta selvisin melkein kunnialla! Leffa oli ihan hyvä, mutta ei nyt ihan 3 tunnin veroinen (tosin mielestäni yksikään elokuva ei saa olla yli 2,5 tuntia). Odotan jo kauhulla perjantaista 22 tuntia kestävää lentoreittiäni Mexikoon...ooooh.

Ajattelin muuten kokeilla surffaamista Sayulitassa. Kaverini pitää poikaystävänsä kanssa siellä surffikauppaa ja -koulua, tsekatkaa Lunazul tästä. Aavistelen kuitenkin, että surffiurani saattaa jäädä aika mitättömäksi. Eniten aion siksi satsata rannalla löhöilyyn. Lenkkeilykin tekisi terää.


Eilen lainaamani nollan verran aivokapasiteettia vaativa lomakirjallisuus.

No comments:

Post a Comment


Back to Top