Pages

Tuesday, 29 April 2014

Kevätuutuudet

Parasta tässä kelissä:
 - hyvät lenkkeilyolosuhteet
-  valoisat aamut, ja heräämisen helppous
- kevyemmät takit
- hvyästit talvinilkkureille ja -bootseille, tervetuloa avokkaat

Siivosin eilen talvikenkiä pois ja asetin kesäisemmät avokkaat esille. Suureksi ilokseni "löysin" muutaman parin korkkareita, joiden olemassolo oli jäänyt unholaan. Tuntui kuin olisin saanut jotain uutta. NB: täten olen ostolakossa loppukevään ja kesän.


D&G, Louboutin, Louboutin
 
Lakoista puheenollen, päätimme Turistin kanssa olla nyt jonkin aikaa juomatta. Kun tässä muutenkin treenailen maratoniin ja luonto on ihanan vihreä ja freessi niin mielestäni se sopii aika hyvin pirtaan. Turisti tosin kesti tasan 7 tuntia, jonka jälkeen joku crazy 23-year-old NBA-pelaaja pakkojuotti hänelle shotteja. Just. Ilkuin kyllä sen verran, ettei varmasti enää retkahda.
 
Itselläni viikonloppu meni ihan hyvin ja nyt odotan puoli-innolla raitista Vappuani. Oli ainakin ihanaa pystyä menemään reippaana salille sunnuntaina vaikka lauantaina oltiin juhlittu. En ole koskaan ollut millään tipattomalla, joten odotan aidosti mielenkiinnolla, että miten tämä vaikuttaa tai vaikuttaako ollenkaan. Tässä ikää karttuessa nyt ei paljon ranttaliksi pistä muutenkaan, mutta usein sitä tulee juotua pari lasillista.  Toiveena tietysti on, että minusta kuoriutuu kaunis ja freessi superyksilö. Let's see.
 
Luin muuten Ainon kirjoituksen asiasta, ja siihen nojaten odotan jonkinlaista positiivista loppulukemaa.
 
Voin raportoida jossain kohden kuun lopussa, että onnistuinko (lähden kuitenkin tyylilleni uskollisena siitä, että jos jotain vannon tekeväni, niin sen myös teen) ja millä seurauksin.2 comments:

  1. Just just. Aj du kör den här excusen, Är du säker att du inte har "urinvägsinfektion"?! ;-)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha det vet man först om nio mån ;)

    ReplyDelete


Back to Top