Pages

Friday, 11 April 2014

file created: Maratontreenikausi anno 2014Sain ängettyä yhden pidemmän lenkin tälle viikolle, kuten toivoin (yleensä tällaiset asiat ovat järjestelykysymyksiä, mutta en nyt jaarittele siitä aiheesta tässä). Juoksin eilen 20 kilometriä ja olin itseeni kyllä tyytyväinen. Kilometrivauhti pysyi siinä 10 km/h hujakoilla. Kelihän oli upea vaikka todella tuulinen (ja aika kylmä!). Hinkkasin taas pitkästä aikaa Lauttasaaren rantoja. I have a feeling, että siitä tulee taas tutumpi reitti.

Eväinä oli kaksi Dexal geeliä ja 0,5 l vettä. Otin yhden geelin 10 ja toisen 15 km kohdalla. Pitää käydä katselemassa jotain fiksumpia juomapulloratkaisuja. Olen itsepäisesti vetänyt vesipullo kädessä koska mielestäni ne vyöt on aika speden näköisiä. Ehkä joudun nyt kuitenkin myöntymään.Sitä Lauttasaaren rantaa
 
Anyways, täten julistan maratontreenikauden alkaneen! Who's with me?
 
Palautuminen on mennyt ihan ok ja kävin aamulla salilla treenaamassa rintaa, selkää ja olkapäätä. Punnertaminen rupeaa ehkä ehkä pikkuhiljaa menemään... Illalla on tarkoitus mennä viettämään Kuusi-/Munkkisaari-akselille ystävän 31-vuotispäiviä. Salut!


 

No comments:

Post a Comment


Back to Top