Pages

Friday, 30 May 2014

On the roadMinulla alkaa tasan kolmen viikon päästä reilu kahden kuukauden kesäloma. Elämä ei voisi hymyilyttää enempää! Tästä lomasta vietän suurimman osan (30.6-28.8) jenkeissä. Syyskuussa taas alkaa täällä Helsingissä uusi haastava työ, jota odotan innolla!

Portland
Aaaanyways, suunnitelmissa on lentää Suomesta koillis-jenkkeihin Portlandiin ja valua sieltä pikkuhiljaa länsi-rannikkoa alas. San Fransiscoa, Los Angelesia, San Diegoa, mistä suuntaamme ehkä Las Vegasin kautta Denveriin. Olen niin innoissani tästä vapaudentunteesta!

San Fransisco

Okei okei, ihan törkeän jumissa olevat pakarat jarruttavat intoa, sillä ensin on tosiaan juostava maraton. Katsotaan miltä tuntuu matkustaa yhteensä 17 tuntia lentokoneessa vajaa kaksi vuorokautta maratonin jälkeen. Huoh.
 
En ole pystynyt juoksemaan pitkiä lenkkejä nyt muutamaan viikkoon. Eilen hirveässä lihasjumissa melkein lamaantuneena päätin, että kuntosalitreeni saa jäädä nyt neljäksi viikoksi ja keskityn vain juoksemiseen ja kehonhuoltoon. Vatsatreenejä ja joitain lihasliikkeitä voi sitten tehdä silloin tällöin kotona. Ihmettelen tosin, ettei minulla tullut mitään vastaavanlaisia kokemuksia viime syksynä maratoniin harjoitellessani. Beginner's luck, maybe.


Denver
Kaikki kuvat Pinterestistä
Ottaen huomioon, ettei meillä ole vielä mitään majoitusta* varattuna, ehkä pitäisi olla vähän huolissaan. Mutta minä mietin lähinnä sitä, että miten sovimme road trip-musiikkimme. Road tripistä puheenollen, ajan tänään Juvalle. Mie, sie, ookkonää...viännän savvoo..vai miten se nyt meni.
Tänään kuuntelen autossa ainakin Kun me kruisaillaan - Flegmaatikot. Toi kuva on muuten kauhea. MELKEIN niin, että hävettää linkittää tässä. Haha.

*jos joku muuten on Helsingissä kesäkämppää vailla, niin minun jää ainakin vapaaksi. Ottakaa ihmeessä yhteyttä jos kiinnostusta löytyy!

2 comments:

  1. voooiku upeeta päästä roadtrippaa jenkeissä! ihanaa matkaa vaan! :)

    ReplyDelete


Back to Top