Pages

Thursday, 26 June 2014

'bout PortlandEnsimmäinen päivä takanapäin. Kävelin päivällä kaupungilla ja myöhemmin illalla kävimme lenkillä, mutta aika huonolla menestyksellä. About kuudelta iski täysi zombimoodi ja olin ihan puuroinen ja flegmaattinen loppuillan. Sainkin komennuksen mennä vain sänkyyn nukkumaan.


Portlandin ensivaikutelmista jotain pientä; ensimmäinen asia johon kiinnittää huomion on, että täällä on todella vihreää. Mielettömästi isoja vehreitä puita. Lisäksi kaupunki näyttää siistiltä ja täällä on jotenkin paljon enemmän tilaa liikkua kuin jopa Helsingissä. Keskustassakin kävellessä täällä huokuu raukea unimainen tunnelma. Eikä ahdistavia pilvenpiirtäjiä, kuten suuremmissa urbaaneissa keskuksissa.


Ihmiset ovat ystävällisiä ja hymyilevät kadulla ohi kulkiessaan. Niin epäsuomalaista, että. Kaupunkia ympäröi hienot vuoret, tosin en ole vielä oikein päässyt ihastelemaan niitä (tuossa alla on yksi vähän huonosti havainnollistava kuva kukkulasta, jolla oli asuintaloja).Tuohon eiliseen pikaviestiini liittyen, kaupunki on siis
a. tunnettu "City of Roses" -nimellä, ja täällä on paljon ruusutarhoja.
b. Osavaltiossa (Oregon) on Niken pääkonttori (me likey!!). Turisti hankki meille passit Niken työntekijäliikkeeseen, joten suuntamme sinne ensi viikolla (kaikki uusmmat tuotteet puoleen hintaan, tunnen jo adrenaliinin nousevan).
c. täällä on myös käsittääkseni jotain kahvi-innostusta meneillään (kuten Helsingissä)
d. osavaltio on tunnettu ulkoilmaurheilumahdollisuuksistaan ja täällä järkätään maratonejakin yllin kyllin

todiste Portland-aiheisista tervetuliaislahjoistani
Tässä housewifena (sillä merkityksellä, etten oikeastaan tee mitään) ollessa keksin aloittaa vanhan, öh, "harrastukseni". Tällä kärsimättömyydellä tunnetusti luodaan aika, noh suoraansanottuna, keskeneärisäisen näköisiä ompeluteoksia. Yksi (jos toinenkin) silmukka sinne tänne ei menoa haittaa.


Nyt ajamme Bendiin viikonlopuksi. Se on lähellä Sunriveriä, missä juoksen maratonin lauantaina. Kävin aamulla lenkillä ja syke näytti aika matalaa 118-120 mikä kertoo että kunto on aika hyvä.


Palaamisiin!No comments:

Post a Comment


Back to Top