Pages

Sunday, 22 June 2014

Hater

Hello folks!

Juhannukset on täten vietetty ja minun osaltani meneillään viimeinen ilta Suomessa yhteentoista viikkoon. Pakkaaminen on ollut vähän haastellista, koska pitäisi olla perusvaatteita, rantavetimiä, urheiluvaatteita, tico tico vaatteita ja ulkoiluvaatteita. Ja samat sävelet kengissä. Se 23 kiloa on varmasti kunnialla täytetty. 

Tähän päättyy myös toiseksi viimeinen maratonia edeltävä viikko. Treenin osalta se menikin näin:

ma: lenkki 19 km
ti: lepo 
ke: salitreeni, räjähtävään voimaan ja kehonhallintaan keskittyvä (lähinnä pakaraa ja vatsaa)
to: aamulenkki 6 km
pe: kävely 9 km
la: vetoja ja juoksua noin 5 km
su: lenkki 15 km, illalla reipas 30 min kävely

Tänään juoksin varmaan kaikkien aikojen nopeimman lenkkini ja ensimmäisen kerran 10 km meni alle 55 minuuttia. Which feels good.
Ottaen huomioon miten älyttömän *kirosana-adjektiivi* huonot kelit oli Juhannuksena, en suoraan sanottuna ole yhtään suruissani, etten pääse "nauttimaan" Suomen "helteistä". Kaiken kukkuraksi saimme kivat raekuurot niskaan eilisellä lenkillä. Portlandin sää näyttää tällä hetkellä ainakin paljon lämpimämmältä, jos ei ehkä aurinkoiselta. Ja Kalifornia ei.voi.pettää.

Eli hyvästi tämä masentava sade ja kylmyys. Tervetuloa:
Tässä vaiheessa toivotan teille toivottavasti aurinkoisempaa lomaa tai tsemppiä officeen, niille joita se vielä koskee. Olen ajatellut satsata tähän bloggailuun enemmän nyt kun olen vapaalla jalalla, joten toivottovasti teillä on aikaa seurata täältä Ameriiikan edesottamuksiani. Ettei sitten tule mitään yllätyksiä syksyllä haha.


Tukisukat on jo pistetty valmiiksi sängyn vierelle ja lopun iltaa aion viettää juustoisen romanttisen Endless Love -leffan kanssa. 


Seuraavat terveiset tulevatkin sitten Portlandista.
No comments:

Post a Comment


Back to Top