Pages

Tuesday, 3 June 2014

Magic

Nyt kun muodissa on ns. mindfulness ja tietty rauhoittuminen niin ajattelin vinkata pari juttua, jotka rauhoittaa ainakin omaa mieltä ja kehoa . Valitettavasti se ei ole lenkkeily, sillä varsinkin nyt kun tähtään nostamaan kuntoa maraton-tasolle on siihen liitoksissa pieni stressinpoikanen ja valittava keho.

Koska asustelen väliaikaisesti Töölössä kävelen usein Hietaniemen hautausmaalla, joka on mielestäni todella kaunis ja rauhoittava paikka. Eilen illalla siellä löntystellessäni ja alla mainittua biisiä tuutittaen oli taas niin seesteinen ja herkkä fiilis. Käykää ihmeessä siellä kävelemässä jos olette lähimailla. Muutenkin dikkailen hautausmaita, ne ovat niin hiljaisia hartaita paikkoja. Ei liikennettä eikä stressaantuneita ihmisiä. Plus, että voi vilkuilla hyviä nimiä ja kauniita hautakiviä. Esimerkiksi Kankanpäässä näin kiven, jossa lepäsi joku sukunimeltään Paksujalka.
Sehän on ehkä maailman sympaattisin nimi. Sopisi sitä paitsi minulle.

Toinen harjoitus, joka levittää seesteistä vibaa on niinkin perustavanlaatuinen asia kuin metsässä käveleminen. Juvalla oli ihana satumainen metsä talon vieressä ja siellä oli jotenkin surrealistista kävellä. But first, let me take a selfie -mielellä - tietoisen olemisen riemulla dumpaten - yritin tietysti räpsiä kuvaa (bloggari on aina bloggari!) mutta ei kyllä kiinnitynyt satumetsä yhtään pikseleihin.
Siispä:
Rauhoittava musiikki ja matolla makaaminen on myös hyvä keino rentoutua. Joskus siihen tulee ihan tarve. Musiikista puheenollen olen soittanut viimeisen 36 tuntia repeatillä Coldplayn Magic -kipaletta. Siis kirjaimellisesti, en ole viimeisen parin vuorokauden aikana kuunnellut yhtään muuta kappaletta. Ja olen kuunnellut musiikkia noin viisi tuntia tänä aikana. Nopealla matikalla  Chris Martin on hokenut minulle yli 63 kertaa, että hän uskoo meidän taikaamme, of course I do.

Rento meininki
No comments:

Post a Comment


Back to Top