Pages

Friday, 11 July 2014

Eräjorman seikkailut


Saavuimme äsken 11 tunnin ajon jälkeen vihdoinkin San Diegoon. Osuimme juuri pahimpaan ruuhkapiikkiin Santa Barbarassa ja Los Angelesissa mikä venytti ajoa varmaan pari tuntia.


Lähdimme siis aamulla Big Sur -alueelta posottamaan etelään. Sain aamulla ystävältäni hyvän ilkkumismeilin siitä miten historiallista on, että olen telttaillut. Näin se vain on, hyvät ihmiset, I did it! 

Ja siis kolme yötä putkeen. Kaiken lisäksi sillä lisähaastella, että:
  • ensimmäisenä yönä meitä vainosi peura, joka oli ihan ylisosiaalinen ja halusi hengailla (a.k.a. pummia ruokaa) telttamme ympärillä koko yön, minkä lisäksi juna kulki parin tunnin välein telttamme yläpuolella olevalla sillalla;
  • toisena yönä olen melko varma, että teltan ulkopuolella kävi useaan otteeseen hirviö. Saattoi myös olla jonkinlainen koira tai supikoira, mutta pitäydyn hirviö-skenaariossa;
  • kolmantena yönä meitä vainosi haisunäätä ("skunk"), heräsin yhtäkkiä siihen, että Turisti komensi sitä pois teltaltamme, jolloin tämä uhkaavasti käänsi häntäänsä häneen päin siinä aikeessa, että antaisi haisevan suihkeen. 
  • Summa summarum, en ole nukkunut prinsessaunia aika pitkään aikaan. 

Voin myös kertoa, että kohtasin elämäni ensimmäisen cockroachin..olen elossa, mutta aika pienellä siimalla. Haluan mieluiten unohtaa koko homman. Yritän kuitenkin pitäytyä tässä mikä ei tapa, karaisee -filosofiassa. Sisäinen seikkalijani puhkeaa varmasti ihan kohta kukkaan.

Pienenä päivän lisämausteena, ihan kivoja merileijonia, mutta jumatsukka ne haisi pahalle! Pidin siis vuorotellen henkeä ja nenästä kiinni ne 7 sekuntia joina pystyin olemaan näin lähellä. YÄK.
Mutta kello on vaikka mitä joten haemme nyt jotain pientä syötävää ja päivystän rantaelämää sitten huomenna.


seitsemän kaistaa....olen selvästi suuremmissa piireissä nyt.

1 comment:

  1. Efter ditt camping-inlägg tänkte jag redan att du förvandlas till en scout eller något :) Men tydligen är du nog ännu samma gamla Jasmiina ;-)

    ReplyDelete


Back to Top