Pages

Friday, 25 July 2014

Imagosurffari

Täällä on taasen lämmin päivä takana. Tosin kaikkien facebook-postausten perusteella päättelen, että teillekin on suotu kunnon lämpöä (go Finland!). Meillä varoitettiin ulkonaliikkumisesta, mutta tässä ihan rannalla tuuli pitää ilman inhimillisen viileänä. Tässä sivuhuomiona mainittakoon niille, jotka elävät siinä käsityksessä, että San Diego on sietämättömän lämmin, ei todellakaan ole. Täällä on sellainen todella miellyttävä meri-ilma. Ja tässä banaalia faktaa jaellessa mainittakoon myöskin, että Pohjois-Kaliforniassa on jopa aika kylmä. Suomalaiset lämpökuvitelmani ainakin romuttuivat heti, kun astuin Santa Cruzissa rannalla autosta ulos.

Aloitin aamun taas smoothiella ja menin sitten yhdentoista pintaan juoksemaan. Siihen aikaan rannalla kestää vielä hyvin ja jos jano iskee, niin vesipisteitä löytyy muutama. Muutenkin täytyy sanoa, että täällä on pitkin rantaa tosin hyvin julkisia vessoja, suihkuja ja juomapisteitä, eli ihmisistä pidetään huolta.

Illemmalla kävimme surffaamassa, tosin oma surffaaminen täällä on ollut todella surkeaa esitystä. Makoilen lähinnä surffilaudalla ja otan takapuoleen aurinkoa. Turistin sanoin "all the guys are like, she sucks at surfing, but she has a nice ass." Nojoo, on skarpattava. Nyt. Huomenna alkaa surffiurani - watch out Alana Blanchard.

Myöhemmin kävimme syömässä hyvässä thaikkupaikassa La Jollassa (voin suositella, Aroi Cafe -niminen mesta), minkä jälkeen menimme ex tempore leffaan. Katsoimme Sextape -leffan, joka oli aika skeidaa. Suoraansanottuna. Mutta paikat oli sellaiset supermukavat isot nahkatuolit jotka sai miltei makuuasentoon. Elämys sinänsä.

Nyt tämä surkea surffaribloggari menee nukkumaan. Ihanaa ja aurinkoista päivää teille sinne!

No comments:

Post a Comment


Back to Top