Pages

Thursday, 17 July 2014

Sunset Cliffs
Morgen!
Eilen täällä oli onneksi taas kaunis aurinkoinen päivä. Kävin heti aamusta salilla, hankittuani vihdoinkin väliaikaisen jäsenyyden. Olin innoissani päästessäni treenaamaan (jotain muuta kuin juoksua) ja fiilis oli endorfiinitäyteinen.  Sen jälkeen vaihdoinkin kotona rantakimpsut päälle, hain mukaan omena/porkkana/punajuuri -mehun, kirsikoita ja pähkinöitä ja suuntasin rannalle. Kaliforniassa on muuten se erittäin positiivinen puoli, että kaikki vihannekset, marjat ja hedelmät ovat paljon Suomea edullisempia. Ja paremman makuisia. Siinä mielessä täällä on tosi helppo syödä terveellisesti. Olenkin kuluttanut tarmolla kirsikoita (4 dollaria n 2-3 litraa), pensasmustikoita (4-5 dollaria sellainen litran boksi) ja pähkinöitä (kaikissa isoissa kaupoissa on sellaiset valtavat lajitelmat eri irtopähkinöitä ja miksejä). Eilen ostin Farmer's Marketista ison kasan makeita tangeloseja (mandariinin ja appelsiinin välimuoto) 3 dollarilla.

Tosin täällä on myös ihanaa jäätelöä, mikä verottaa haha. Kundi, jolta vuokraamme kämppäämme omistaa ns Mr Frosty's jäätelöbaarin ihan tässä vieressä, ja se on kovin suosittu. Siis tarkoitan, että siellä on n 5-10 metrin jono ihan normaali aamusta iltaan. Pitää ottaa kuvaa kun kävelen ohi ensi kerralla. Hän antoi meille kasan ilmaislippuja, ja olemme käyneet jo kerran jätskitankkauksella.

Kävimme eilen illemmalla Ocean Beach -alueella, missä oli myös tuo yllämainittu Farmer's Market. Ocean Beachilla on myös ns Sunset Cliffs -rannalla. Tai kallioita ne nyt lähinnä oli, mutta muutama surffarin rantatasku sieltä löytyi ja surffareita kuhisikin kiitettävästi. Paikka on nimensä veroinen, sillä auringonlasku oli aika vaikuttava (tai milloin se nyt ei olisi...).Yritin olla Turistille valokuvamallina. En osaa olla toisen kameran edessä sitten yhtään, vaan kiemurtelen aina  kiusaantuneena ja huuli väpättäen kun pitäisi hymyillä. Turistin mielestä parhaat kuvat allekirjoittaneesta on jostain syystä ne, joissa olen selkä vasten kameraa. Thanks, man. Mutta harjoittelu tekee mestarin.

Alla myös muutama paikasta ottamani kuva.

Nyt tuolla näyttää olevan taas aurinkoista, joten kipitän tästä salille ja lähden sitten taas konttorilleni päivystämään aurinkoa.

No comments:

Post a Comment


Back to Top