Pages

Thursday, 7 August 2014

Bittersweet Helsinki

Aamulla herättyäni näin, että yön aikana Instagrammini (minut löytää TÄÄLTÄ) oli täyttynyt Helsingin ukkoskuvista. Tuli taas melkein koti-ikävä. Sellainen ihan pikkainen orastava haikea fiilis. Varsinkin nähdessäni Hietalahden nostokurjet. Rakastan niitä!


Muuten ajatus siitä, että kolmen viikon päästä herään Helsingin asunnossani on epätodellinen. Olen jo tottunut San Diegon palmuihin, ihaniin hedelmiin ja marjoihin, loputtomaan rantaan, uima-altaaseen, Turistiin (!) etc. Oltuani melkein kaksi kuukautta lomalla tuntuu tosin siltä, että rutiinit voisi olla kova sana (muuta kuin treeniruutinini). Mutta, kuten kaikki äitiyslomalle jääneet kaverini ovat todeneet, ihmeen hyvin nämä luppopäivätkin saa täytettyä. En odota loka-marraskuun harmaata vaakasuoraa sadetta ja niitä päiviä kun tuulee niin paljon, että sateelle on vain käännettävä poskensa koska sateenvarjo menettää pelin heti kättelyssä. Tai kun talsin märkänä töihin kirosanojen siivittämänä.

Onneksi Jouluun ei ole pitkä aika. Ja edessä on yksi lempikuukausistani, syyskuu, jolloin luonto on mielestäni kauneimmillaan ja värimaisemat fantastiset. Sitä en olisi saanut täällä. Lisäksi syyskuussa on ihanan hyvän ystävän häät, joita odotan innolla. Lisäksi tärkein, eli perhe ja ystävät. En ole saanut kinata äidin kanssa tai höpöttää elämästä kavereideni kanssa kahteen kuukauteen.

I guess home is where your heart is.

Hietsun hautausmaa viime syyskuussa <3

No comments:

Post a Comment


Back to Top