Pages

Thursday, 14 August 2014

Palloilua
Kävimme eilen San Diegon baseball joukkueen - Padresin - pelissä Petco Parkissa. Peli oli Colorado Rockieseja vastaan, ja koska Turisti on Coloradosta, oli hän vastarannan kiiskinä. Minä nyt lähinnä huusin, kun muut huusi, sillä en tajua pelistä oikein mitään. Pelkäsin vain, että saan pallon päähäni ja kuolen. Padresien lippistä en kuitenkaan kuulemma saanut ostaa.

Muutenkin tapahtumana baseball peli on aika pitkä, 3 tuntia kestävä, ja vaikuttaa olevan enemmän sosiaalinen tapahtuma. Ihmiset juovat kaljaa, syövät ja keskustelevat pelin ajan, eikä huomio ole ihan 110 % kentällä. Mutta tosi hyvä fiilis stadiumissa on, eli ymmärrän, että sinne mennään viettämään aikaa. Pääsimme myös sille isolle screenille, joten sain vilkutella iloisesti muille tuhansille katsojille. Melkein julkkis, haha. On niin hauska seurata ihmisten naamoja kun huomaavat, että heitä kuvataan isolla näytöllä, siinä on ihmisluonne jotenkin aidoimmillaan onnellinen.

Pelin aikana on myös erilaisia tempauksia, missä heitetään yleisölle palloja (ihmiset ovat ihan hulluna niiden perään), hypitetään, laulatetaan, pyydetään venyttelemään jne. Musiikkina soi myös Daruden Sandstorm, mikä oli ehkä kuitenkin meikäläisen kohokohta koko pelissä.No comments:

Post a Comment


Back to Top