Pages

Sunday, 10 August 2014

Superextradetox


Nyt myös minulla on tyypillinen kalifornialainen päähine.

Kävimme illalla rilluttelemassa mikä oli - kuten aina - retrospektiivisesti typerä idea. Sitä paitsi täällä Pacific Beach/Mission Beach alueella olemme ihan senioreita yöelämässä. Kuvitelkaa jenkkiversio Sunny Beachistä. Naurettavaa oli se, etten päässyt aluksi yhteenkään baariin sisään, koska ajokorttini ei kelvannut. En myöskään saanut ostaa alkoholia liquor storessa. Vinkkinä siis, että jos ajatuksenanne on joskus pistää ranttaliksi tällä puolen Atlanttia, muistakaa ottaa passi mukaanne. Jokaikiseltä henkilöltä pyydetään "ID" ja jos sitä ei ole, ei selitykset auta. Me jouduimme siis ajamaan kotiin hakemaan passini.

Teen tässä parhailla korjausliikkeenä superextradetoxmehua (selleriä, porkkanaa, chia-siemeniä, kalea, appelsiinia, inkivääriä, limeä).

Seura oli komeaa.

Todistimme taas aivan mahtavan auringonlaskun.Huomenna suuntaamme Losiin pariksi päiväksi. Itselläni tiedossa vihdoinkin girl timea ja tyttöjen juttuja. Olen ollut pelkkien poikien kanssa kohta pari kuukautta, joten tämä tulee tarpeeseen haha.
No comments:

Post a Comment


Back to Top