Pages

Sunday, 3 August 2014

Tales from La La Land


Tämän lähemmäksi surffilautoja en eilen päässytkään. Kuten aina, suunnitelmamme muuttuivat ja hengailimmekin Hermosa Beachillä koko päivän ja ajoimme illalla Hollywoodiin tapaamaan yhtä suomalais-jenkki -pariskuntaa. Pitkäksi venyneen illallisen jälkeen ajoin meidät vielä kotiin San Diegoon. Olin sängyssä vasta 2.30. 


En ehtinyt näkemään hirveästi turisti-Hollywoodia. Hollywood-kyltit näkyivät kaukaa ja Walk of Fame -tähdet autosta ohi ajaessa. Plussana kuitenkin aivan lumoava auringonlasku. Mutta menen varmaan tässä lähiaikoina sinne uudestaan tutustumaan alueeseen vähän paremmin.

idwalkoffame


Yksi asia ansaitsee kuitenkin erikoismaininnan: ruuhka. Los Angelesin liikenne on järkyttävä. Havainnollistavana esimerkkinä; ajaessamme puolenyön jälkeen kuusikaistaista valtatietä kotiin oli tie melkein tukossa. Autoja ja ihmisiä on niin paljon (Greater Los Angelesin metropolialueella vajaa 13 miljoonaa ihmistä). Parin kilsan matka voi helposti viedä puoli tuntia. Harjoittaa ainakin meikäläisen luonnetta force majeure-maisesti pitkäjänteisemmäksi.


No comments:

Post a Comment


Back to Top