Pages

Thursday, 28 August 2014

Uudet kujeet


Tuo aiempi postaus tuli vähän myöhässä tänne, mutta totta joka sana. Heräsin tänään Helsingin kämpästäni ja siinä piti sekunnin murto-osa kelata, että missä sitä nyt ollaan. Juhlistin ihania turvonneita kasvojani aamulenkillä, saadakseni vähän nesteitä liikkeelle. Muuten hoidin pari asiaa keskustassa ja kävin moikkaamassa vanhaa kaveria lounaan merkeissä Ysissä. Sitten karkasinkin maalle. En voi kohdata liikaa arkitodellisuutta heti ensimmäisenä päivänä.

Vähän kyllä tekisi mieli ottaa kone takaisin länteenpäin. Mutta mutta, minulla alkaa uusi duuni maanantaina ja haluan nähdä miten se istuu. Alkoi olla jo tylsää olla jouten koko ajan, joten työnteko on kaivattua vaihtelua. Ja rutiinit! Rakastan ruutineja. Kaiken kukkuraksi saan pukeutua taas tyylikkäästi ja tepastella koroissa. Odotan myös innolla uusia työkavereita. Työn vaihtaminen on oikeastaan aika jännittävää - vähän niin kuin uuteen kouluun meneminen nuorempana. Olen muuten luvannut kirjoittaa oikisopiskeluistani ja ajattelin tarttua toimeen tässä viikonlopun aikana.

 Sillä aikaa pitää keksiä miten saan herra Turistin kuljetettua Suomeen, ja kaikki olisi täydellistä... Joka tapauksessa toivotan teille ihanaa perjantaita, minulle se onkin viimeinen arkivapaa pitkään aikaan.

idstone


2 comments:

 1. Onpas ihana tunnelma tuossa vikassa kuvassa <3 Jotain aitoa onnea!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lotta, nuo tilannekuvat on kyllä yleensä parhaimpia :)

   Delete


Back to Top