Pages

Monday, 29 September 2014

After wedding work(out)


Lauantaina oli kyllä ihanimmat häät missä olen ollut. Pariskunta on seurustellut 13 vuotta, ihan pennusta asti. Eihän siinä voinut kuin liikuttuneen ihastella sitä, miten jotkut ovat vain vähän niinkuin kasvaneet yhteen (tuli yhtäkkiä mieleen se Juha Tapion Kaksi puuta -kipale). Myös itse juhlat olivat railakkaat ja otimme kaiken ilon irti. Tämä ei ollut niin ideaalia sunnuntaina, kun piti raahautua toimistolle tykittämään soppareita heti aamupäivästä. Onneksi tekemistä oli niin paljon, että paha olokin sai väistyä. Pääsin kotiin vasta iltamyöhään, enkä nukkunut sekuntiakaan koko yönä, koska päässä pyöri kaikki kauhuskenaariot siitä mitä on mahdollisesti unohtunut. Nousinkin välillä ylös ja lähettelin meilejä/korjailin dokkareita. Siinä 4.30 taisi lähteä viimeinen taidonnäyte.

Tänään sitten samoilla silmillä töihin. Olin luullut, että olisin toinen jalka teholla väsymyksestä nyt illalla, mutta adrenaliinin voima antoi siivet jopa pitkälle iltalenkille. Toisaalta erittäin hyvä juttu, sillä siiinä lenkillä saa vähän hermonystyröitä auki ja päätä selväksi. Ja jösses, miten kaunis auringonlasku siellä olikaan! Esteetikon unelma.

Toivottavasti tänä yönä tulee uni. *sormet ristissä*


2 comments:

  1. hah oot ihana bloggaaja, sun kirjoitustyyli on ihan paras :) Kuinka pitkiä työpäiviä muuten yleensä teet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes - ihanaa kun edes joku kommentoi blogia :)!! Ja kiitos kivasta feed-backista. Nyt teen keskimäärin 10 h/päivä, sanoisin. Plus ehkä jotain viikonloppuna.

      Delete


Back to Top