Pages

Tuesday, 28 October 2014

Draamaa

Nyt otti ohraleipä! Siis jotain ihan järkkyä on tapahtunut. Digiboksini (*päässäni toistuu Napapiirin Sankarit -leffan tikipoksi*) hajosi. 2006 vuonna ostettu pieni iloni siemen. WHAT WILL I DOOOO?

Eilen - kun tämä kauhea traaginen tapahtuma konkretisoitui - yritin hädässä paeta telkkarin poissaolosta johtuvaa kammottavaa hiljaisuutta streamaamalla sarjoja ja leffoja, sekä viimeisenä kortena selailemalla Makuunin nettivuokraamoa, mutta mikään ei oikein kolahtanut. Epästimuloitunut ja tylsistynyt mieleni päätti sitten vain luovuttaa ja mennä goisimaan. En ole varmaan aikoihin mennyt yhtä aikaisin nukkumaan.

Siis onko siinä tietoisessa läsnäolossa tarkoitus oikeasti nököttää kotisohvalla itsekseen kaikessa hiljaisuudessa? Sorry, mutta minä en koe itseäni soolona niin viihdyttävänä, että jaksaisin käydä jotain sisäistä monologia siitä miten kivaa on olla ihan rauhassa ja pohdiskella elämän tarkoitusta ja ongelmia! Ou nou, paen niitä paljon mieluummin joko selaamalla kännykkää, nettiä, somea tai katsomalla telkkaria ja leffoja/sarjoja läppäriltä. Mieluiten kaikkea samaan aikaan (olen ihan aidosti joskus katsonut leffaa läppäriltä, pitänyt tv:tä taustalla päällä ja näpytellyt siinä samalla vielä iPhonea noin kolmessa eri somessa - multitasking is king). En kuitenkaan aio kipittää hakemaan uutta tikipoksia vielä. Odotan mielenkiinnolla miltä tuleva viikko ilman jokapäiväistä aivot narikkaan -pakoani näyttää. Sitä paitsi, jos totta puhutaan telkkarin merkitys olohuoneessani on lähinnä juuri se taustamelun tuominen. Inhoan kun kotona on ihan hiljaista. Loppujen lopuksi katson kuitenkin sarjat ja leffat netistä silloin kuin minulle sopii - plus että telkkarista tulee vaan skeidaa nykyään (BB, seitsemän eri poliisi-/rikossarjaa sekä ainakin yhdeksän eri ryhmää kaakattavia Real Housewifes of this and that).Mutta summa summarum, tällä hetkellä meinaan kuolla tylsyyteen.

...ja, koska meikäläisellä on selvästi nyt menossa joku musakausi - ehkä myös siitä syystä, ettei minulla oikeasti ole kauheasti muutakaan viihdykettä tässä kotona -tyrkytän teille taas yhden kipaleen. Törkeän hyvä tämäkin: Gnarls Barkley - Crazy (Teemid & Joie Tan Cover). Mielestäni on nimittäin vain itsekästä pimittää itsellänsä salassa hyviä kappaleita. Musiikki (ja siitä tuleva mieletön hyvänolon tunne) on tehty jaettavaksi!

No comments:

Post a Comment


Back to Top