Pages

Friday, 3 October 2014

Lapsentekohommiin?


Viime viikon täyslaidallisen ja alkuviikosta olleen closingin jälkeen olen yrittänyt ottaa vähän iisimmin. Käynyt treenailemassa ja nukknut niitä paljonkaivattuja 8 h yöunia.

Sain eilen kuulla peräti kolme vauvauutista ja näemmä se oli yhdeksi päiväksi minun järjestelmälle liikaa, sillä näin tuossa unta, että lääkäri kysyi olenko ajatellut hankkia lasta ja, että kyllä se kannattaisi. Biologisen kellon tikitystä vai vertaisryhmän painostusta? Ehkä tämä on ihan odotettavaa 28-vuotiaan mielenjärkkymistä. Lapsenteon sijasta ajattelin nyt kuitenkin suunnata vain vanhanapiikana landelle vanhempieni huomaan (milloinkohan he varovaisesti huomauttavat, että en ole enää tervetullut haha) nukkumaan ja treenailemaan.

Suunnitelmissa on myös äidin mehukoneella porkkana/omenamehublandiksen tekemistä. Se on oikeasti ihan törkeän hyvää! Teen siitä aamuisin vihersmoothiejani. Voisiko joku fennomaani muuten keksiä jonkun suomalaisversion sanasta smoothie? Ärsyttää tuo sana, ja se miten ihmiset lausuvat sen täällä. smuuthhhhie. Argh.

idme

2 comments:

  1. Pirtelö smoothien sijaan?

    ReplyDelete
  2. Hmm, mutta jotenkin käsitän pirtelön makeana maitopohjaisena? Kun taas vihersmoothie ei ole sitä..

    ReplyDelete


Back to Top