Pages

Sunday, 23 November 2014

Lauantai ManhattanillaIhana valo
Herasin eilen aamulla täällä Manhattanilla. Ilma oli mitä upein ja kävimme perus Diner -tyyppisen aamupalan jälkeen käppäilemässä Central Parkissa. Aurinko paistoi, linnut lauloi ja ainakin osa puista oli vielä väriloisteessa.

Harmittelin eilen itsekseni, ettei tuoksuja voi pukea kuviksi, sillä Manhattanin tuoksut ovat jotain ihan omaa luokkaansa. Paahdettuja pähkinöitä, sokerisia leivoksia, hevosia, hotdogeja, pretzeleitä, ruokaa kaikista maailman kolkista. Tänne pitää vain tulla kokemaan se. 
Poikkesimme myös Metropolitan Museum of Artsissa yhdessä Turistin Mending the Line -elokuvan pariskunnan Frank ja Jeanien kanssa. Alla on kuvavirtaa, ja pahoittelen, että nuo koot nyt heittelevät. Jostain syystä en saanut nyt tässä hädässä kännykän kuva-asetuksia muutettua.Museon jälkeen heitimme taksilla pariskunnan Broadwaylle katsomaan musikaalia, ja päädyimme itsekin ostamaan ex tempore -liput. En ollut koskaan käynyt Broadway -musikaalissa, joten tämä oli minullekin tosi kiva kokemus. Ja musikaali oli todella hyvä. En yleensä ole mikään teatteri/musikaali ihminen, joten olin ehkä vähän skeptinen alkujaan, mutta epäluuloni hälvenivät nopeasti. Jos liikutte täälläpäin niin If/Then on oiva vaihtoehto. Musikaalin jälkeen tallustelimme vielä F&J:n kanssa Times Square:lle. Jeanie ei 89 ikävuotensa aikana ole koskaan ollut Nykissä ja hänen ilmeensä Times Square:n ihmiskaaoksessa ja valopommituksessa oli kyllä näkemisen arvoinen. Niin sydäntälämmittävää <3.Illalla kävin syömässä juristikaverini kanssa ja yritin udella minkälaista asianajotoimistotyö täällä oikeasti on. Kyllä hän vielä elossa oli ja vaikutti jopa iloiseltakin. Outo tyyppi. Mutta nyt Turisti näyttää siltä että on parasta lähteä aamupalalle. Kammottavat kofeiininikat meillä molemmilla. Tänään menemme katsomaan Mending the Linen näytöksen (ns screening) Lincoln Centeriin, minkä jälkeen illalliselle ja yleistä minglausta. 
Pusuja!


No comments:

Post a Comment


Back to Top