Pages

Monday, 29 December 2014

Kylmä sydän eteläisessä Kaliforniassa

Olen tässä mököttänyt kaksi päivää siitä, että täällä on kylmä. Siis en tiedä onko tämä joku psykologinen juttu, että Suomen 13 pakkasasteessa on asennoitunut siihen, että on kylmä, joten ei palele, mutta kun tulee eteläiseen Kaliforniaan ja on 15 c lämmintä, hampaat kalisee kuin viimeistä päivää. Olen tässä sitten käyttänyt ansiokkaasti aikaani Turistille valittamiseen, sillä sehän on luonnollisesti hänen vikansa, että "I'm freezing, I will not be able to tan, this vacation is ruined, I could have been in sunny Mexico right now" etc etc.. Syyllistämisen asiantuntija täällä hei. Valitettavasti Turistilla on niin hyvä itsetunto, että hän on haistattanut valitusvirsilleni pitkät.

Valitukseni ohella olemme käyneet tänään perus jenkkiaamiaisella, Sunset Cliffseilla ja Black's Beachilla. Poikien surffatessa minä istuin kaksi hupparia ja viltti päällä ihaillen auringonlaskua. Otin myös pientä videomatskua, sillä näkymät oli aivan fantastiset eikä kuvat tehneet oikeutta. Mutta laitan videon tässä joku toinen päivä. Yhdysvaltain merivoimilla on San Diegossa todella iso preesenssi. Ajoimme armeija-alueen läpi ja siellä oli älyttömän iso ja tarkasti järjestelty hautausmaa sotien uhreille mielettömillä merinäköaloilla. Hautasmaa jatkui ja jatkui, arvioimme, että siellä on varmaan pari kolme sataa tuhatta valkoista hautakiveä. Erittäin vaikuttava näky. 

Kävimme äsken ystäväpariskunnan kanssa todella makeassa raflassa illallisella. Paikan nimi oli Juniper and Ivy ja suosittelen ehdottomasti käymään, mikäli tassut osuu tännepäin.


No comments:

Post a Comment


Back to Top