Pages

Tuesday, 27 January 2015

Miesten nainen.

Kävin taas aamulla salilla ja pystyin tekemään jo 4 x 15 miestenpunnerrusta! Itseasiassa voin tästä lähtien kutsua niitä vain etunojapunnerruksiksi, sillä kromosomitasot ovat tiettävästi pysyneet samana vaikka niitä suoritan. Muistan, kun viime keväänä iloitsin viiden toiston määrästä.

Ehkä semmoinen pieni disclaimeri tässä, että voi olla, että se nenä ei noissa punnerruksissa mene ihan lattiaan asti, mutta lähelle 90 asteen kulmaa kyynärpäät menee. Iso mentaalinen käsi itselleni. Tosi antoisaa huomata konkreettiset voimataso(/tekniikkataso)-muutokset. Varsinkin, kun voimat on täällä vähän sillä lailla alaraajoihin keskittyneet. Anyways, siinä vaiheessa kun vedän edes yhden leuan niin pompin riemusta. Lähimmäs leuanvetoa olen päässyt siten,  että PT nosti minua ylös ja tuntui, että poikapolo teki ainakin yhden PekkaNiskan verran duunia. Meinasin änkeä tähän perään jonkun inspirational quote about exercise -lainauksen, mutta se tuntui kontekstiin suhteutettuna vähän tekopirteältä.

Nämä aamutreenit vaativat tosin hintansa. Tuossa tyttöjen iltaa Hannan luona viettäessä rupesin vilkuilemaan kelloa jo puoli yhdeksän maissa. Että semmoista villiä urbaania elämää täällä. Mutta haluan pyrkiä tuohon 6/vko treenimäärään ja en vain saa sitä itsestäni revittyä jos jätän treenit illaksi. Huomenna on kuitenkin lepopäivä.
Godnatt!

Roosat tulppaanit on ehkä tämän loskakauden parasta antia.

No comments:

Post a Comment


Back to Top