Pages

Tuesday, 10 February 2015

Friends with benefits

Huomenta!

Sovin eilen kaverin kanssa treffit iltatreeneihin City Gymiin. Minulle tuo on oikeastaan paras tapa taata se, että saan todella aikaiseksi raahautua salille enää viiden jälkeen. Kavereita kun ei feidata.
Sitä paitsi, kun seuralainen on tiukka treenien suhteen, saa samalla hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia liikkeisiin. Vaihtelu virkistää (ja tehostaa). Kaiken kukkuraksi on kiva juoruilla vähän siinä irvistysten välissä. Olenhan nainen, after all. Kiitos siis Camillalle! En laita kaunista selfiekuvaamme tänne, ihan vain koska haluan hänestä seuraa vielä tulevaisuudessakin. (mutta pssst Instagram...kröhöm)

Toivon, että saataisiin tällaisiä treenitällejä aikaan kerran viikossa, jolloin saisin edes yhden aamutreenin siirrettyä ehtoon puoleen. Yksi vähän myöhäisempi arkiaamu viikossa tekisi nimittäin terää. Mutta tosiaan, vinkkinä teille muillekin, jotka laiskistuvat iltaa myöten: kilauttakaa sille aktiivikaverillenne.

Lähden tänään Jyväskylään pariksi päiväksi. Tarkoitus on osallistua asiakasyrityksemme tilaisuuteen ja twiittailla kuin viimeistä päivää. Minä oikeasti tykkään tällaisista maakuntamatkoista haha. Hauskaa! But first, let me take a morning run.

Piirsin tämmöistä San Diegossa santaan ja Turisti yski merkityksellisesti. Törkeä tyyppi. Miehet on sikoja.
p.s. 
Kirjoitin muuten Dinglen blogiin kirjoituksen, jossa pohdin miten yritykset mielestäni voi hyödyntää somea täyttääkseen juridisia velvoitteitaan. Monet juristithan yleensä miettivät vain somen riskejä.
Kirjoitus löytyy TÄÄLTÄ.

No comments:

Post a Comment


Back to Top