Pages

Sunday, 1 February 2015

Me plus one special guy.

Sain juuri ängettyä autoni Väinämöisenkadulla loskakasan läpi taskuparkkiin ja olen virallisesti takaisin kotona. Viikonloppu meni Satakunnassa kummipojan ja muiden sukulaisten kanssa. Kävimme tosiaan Hoplopissa Porissa, mikä oli ihan mielenkiintoinen kokemus näin perheettömälle hieman selektiivisesti lapsista pitävälle. Mutta hauskaa oli. Maailman ihaninta kuulla kun pikkuherra kikattaa sydämenkyllyydestä. Todellakin kaiken arvoista. Olen kyllä paljon parempi taaperoiden seurassa kuin ihan vauvojen seurassa. Vauvat vain nukkuvat, enkä oikein tunne mitään suurta tarvetta pitää niitä sylissä. Ihan kaikkien turvallisuuden kannalta. Ei, sellaiset hymyilevät reippaat pikkuvekarat ovat kyllä viihdyttävämpiä (katsotaan mitä sanon sitten kun onni osuu omalle kohdalleni). Vaikka niiltä saakin kivoja kutsumanimiä kuin Vapina (lue Jasmiina) ja Jattu (Jassu). Apina täällä hei.

Sukulaisviikonlopun jälkeen olen ihan sokeriähkyssä, kuten asiaan kuuluu. Tuntuu että, viikonloppu meni kahvittelusta ja muumimukista toiseen. Olen varmaan syönyt sokeria noin kuukauden edestä. Aamulla siis salille lomps.

Nyt ajattelin katsoa ruotsalaista Solsidan-tyyppistä uutuussarjaa, Matkalla Taivaaseen. Katsotaan kolahtaako. Godnatt kära vänner!No comments:

Post a Comment


Back to Top