Pages

Thursday, 26 February 2015

Suosikkibloggarini

Olen siinä(kin) mielessä huono bloggaaja, etten lue kovinkaan paljon muita blogeja. Seuraan satunnaisesti muutamaa omasta mielestäni kirjoitustyylillään tai sisällöllään joukosta positiivisesti erottuvaa bloggaria. En oikeastaan välitä mistään fashionblogeista. Enkä sisustusblogeista. Pidän hyvistä persoonista ja kirjoitustyyleistä. Olenkin listannut tähän alle suosikkiblogini ja koittanut avata sitä miksi olen tykästynyt juurikin kyseiseen blogiin.

Johannalla on mielestäni todella kiva tapa kirjoittaa. Huomaa, että nainen on työskennellyt copy writerina. Pidän siitä että hän kirjoittaa melko suppeasti mutta pilke silmäkulmassa. Lyhyet sarkastiset lauserakenteet puhuttelee. Ruotsinkieli on myös erittäin puhdasta. Asennemimmi.
Idan blogi on taas sisällöltään tämänkaltaiselle treeni-intoilijalle osuva. Hän kirjoittaa informatiivisesti hyviä postauksia eri liikkeistä ja motivaatiosta, mutta fiksusti, sortumatta perus lihaskimppumaiseen ilkeästi sanottuna - yksinkertaiseen - tyyliin. Blogista hehkuu positiivisuus ja pirteys. Juuri hänenkaltaisen ohjaajan haluaisin.

3: By Didem
Varmaan suurin osa teistä on törmännyt Didemin blogiin. Hänen bloginsa herättää paljon ristiriitaisia tunteita lukijoissa - jotkut rakastaa - toiset vihaa, mutta lukevat silti (mikä on tietysti vähän huvittavaa). Sitähän Didem ei pelkää, vaan hän heittää välillä häikäilettömästi bensaa tuleen. Respect. Tunsin hänet entuudestaan ja siksi alunperin eksyin blogiin, mutta se on kasvanut ilmiömäisesti parin vuoden aikana. En tiedä montaa kirjoittajaa jotka saavat yhtä paljon ihailua ja skeidaa niskaan, mutta hän ei ole moksiskaan. Pidän myös siitä, että vaikka bloggari on todella pinnallinen, hän on samalla maailman syvin ja aidoin eikä todellakaan pelkää heittäytyä. Hassunhölmö mutta jäätävä tyyli ja pokka.
Varsinkin ihanat hölmöt videot ovat hänen erikoisuuttaan:
Ensitreffit alttarilla - Avioliiton Häpäisyä

Onko teillä suositella jotain hyviä blogeja?


No comments:

Post a Comment


Back to Top