Pages

Sunday, 22 February 2015

Uber great

Täydellinen viikonloppu takana. Synttärijuhlaa, ystävien kanssa brunssi Fannyssa ja tänään Talossa, treeniä, kävelyä, korkokenkiä, drinkkejä Favelassa ja Siltasessa. Favela Mechelininkadulla on btw tosi kiva paikka, vaikka vähän sivussa onkin. Uskoisin, että sinne eksyy lähinnä Töölöläiset. Kannattaa käydä tarkistamassa. Ja kyllä, kävin Kalliossa. 

Kokeiltiin muuten Uberiä ensimmäistä kertaa täällä (Kaliforniassa olemme käyttäneet aiemminkin). Ihan loistava kokemus! Auto tuli kahdessa minuutissa - ennen kuin edes tajusin tilanneeni sitä - eikä kuski ja auto olisi voineet olla parempia. Herra laittoi jopa päälle Cheekiä, koska totesin, että dikkaan räpistä (en viitsinyt ilmaista, ettei Cheek nyt ihan ole soittolistani kärkeä..).
Mutta siis loppujen lopuksi pääsimme p**** säässä vaivatta ja laadukkaasti Siltaseen Töölöstä kahdeksalla (!) eurolla. Kaiken lisäksi on todella kätevää, ettei kyytiä tarvitse maksaa autossa, vaan se menee tilille liitetystä luottokortista ja kuitti tulee automaattisesti meiliin. Nyt puhutaan jo nykyaikaisesta palvelusta. Kannustan tukemaan!


Ja mitä tulee oleellisimpaan, muun muassa näitä on luukutettu eilen ja tänään: 
A$AP Rocky - Fuckin' Problems Ft Xavier Dunn   - excuse my French jo näin etukäteen.

Kävimme muuten viime sunnuntaina suorittamassa kansalaisuusvelvoitteemme alle 30-vuotiaina naisina; toisin sanoen katsomassa Fifty Shades of Grey:n. Yhtä huono kuin kirjat. Mutta, se miesnäyttelijä pelasti koko leffan, joten myönnän, että myös minä olen soitellut soundtrackiä viimeisen viikon aamusta iltaan. Kuten varmaan kaikki muut nuoret naiset, minäkin unelmoin tällä hetkellä tunnekylmästä sadistisesta rikkaasta miehestä. Perussettiä siis.

idpic

No comments:

Post a Comment


Back to Top