Pages

Saturday, 21 March 2015

Ruma ankanpoikanenEi nyt mennyt ihan putkeen minun lauantain treenisuunnitelmani. Eilen oli firman porukoiden kanssa Pub Crawl ja naiivisti ajattelin, että se hoituu vaurioitta. Just. Tanssimme vielä kahden jälkeen Kutosessa ärsyttävän jumputtavaan House -musiikkiin. Sain varmaan kuulovamman kaupan päälle. Damn you Dingle Party Team. Illan aikana tehtiin myös n. 43 snap storya ja otettiin 234 selfietä. Perus sometusta siis.

Oli pakko käydä 2,5 tunnin kävelyllä äsken, että sai jotenkin freesimmäin olon. Kaunis aurinko, mutta pirullinen tuuli. Tunnin päästä pitäisi ruveta ehostumaan Upseeritanssiaisiin (? Officersbalen - en tiedä mikä tuo suomeksi oikeasti on). Vielä hieman epäselvää millä taikatempulla loihdin itsestäni edustuskuntoisen. Olisipa sauna niin vetäisin tunnin detoxing-hikoilun. Juhlamekko on kyllä haettu vintiltä, nyt vaan sormet ristissä, että näyttää ok:lta ja mahtuu päälle. Ritaritalolla ei saa käyttää piikkareita, mikä tuottaa päänvaivaa, sillä en tiedä mikä korkoleveys nyt sitten rajaa piikkarin muista. Kiva, jos joku oiekasti pakottaisi ottamaan kengät pois.

Mukavaa lauantaita kaikille!

Rakkaiden nostokurkieni paluu blogiin. Montakohan kuvaa minulla on näistä. Onko tämä ihastus normaalia vai taas sitä falloskompleksia?

Koira on kuvausrekvisiittaa.

No comments:

Post a Comment


Back to Top