Pages

Saturday, 14 March 2015

Worka(lco)holic


Viikko on mennyt pitkälti työn sumussa. Olen koordinoinut eri kampanjoita, istunut lukuisissa palavereissa asiakkaiden kanssa ja sisäisissä suunnittelupalavereissa sekä tehnyt uusia tarjouksia. Samalla olen yrittänyt treenata mahdollisimman paljon.

Vaikka tekemistä on enemmän kuin ehtii tehdä niin pidän siitä, ettei yksikään päivä ole kuin toinen, meno on dynaamista (joskin hieman kaoottista) ja tehtävät erilaisia. Mietinkin tuossa itsekseni, että entisessä elämässäni olisin saattanut tehdä pahimmillaan aamusta yöhön viikon verran käytännössä samaa dokumenttia. Toisaalta on ollut niitäkin päiviä jolloin olen tehnyt 200 miljoonan edestä konsernin sisäisiä rahoitusjärjestelyjä ennenkuin oli edes lounasaika. Olihan sekin ihan törkeän siistiä - tavallaan.  Mutta mutta. Mieluummin juoksen ympäri pää kolmantena jalkana ja pallottelen miljoonaa asiaa. Asiakkuuksiin alkaa pikku hiljaa pääsemään sisälle. Eikä työkaveritkaan Facereipannut kuin kerran tällä viikolla haha:


Viikot menee älyttömän nopeasti. Työpaikasta alkaa vähitellen tulla olohuone josta löytyy myös kavereita. Eilenkään meillä ei ollut mikään kiire pois toimistolta vain jäimme sinne hengailemaan ja heittämään läppää illalla. Torstaina oli firman sisäinen tapahtuma ja beer pong kisat. Eka kerta meikäläiselle ja sanotaanko, että enemmän jouduin juomaan kaljaa kuin juottamaan muita. Mutta hauskaa oli! Ja ihana ihana aurinko paistaa. #joy

Työergonomiaa à la Dingle

No comments:

Post a Comment


Back to Top