Pages

Tuesday, 19 May 2015

ADHD

Noniin, hereillä 4.39 lähtien. Eilenkin heräsin liian aikaisin vaikka takana oli univajeellinen viikonloppu. Päätin sitten vain mennä ex tempore aamulenkille, vaikka illalla oli hotjoogaa tiedossa. Ongelma on se, että jos herään vähänkin "aamu-aikaan" enkä heti nukahda uudelleen niin hermostun ja nousen ylös. Keho on jotenkin joko ylikierroksilla tai sitten kesävaloisuus tekee tepposiaan ja pärjään vähemmällä unella. Mutta otetaan ilo irti! Saapahan nautiskella hitaasta aamusta, kiireettömästä salitreenistä ja aloittaa työt aikaisin. Sillä niitä taas riittää...

Eilinen juoksu oli vähän tönkköä mutta jooga teki varmasti hyvää ja vetreytti lihaksia. Miten paljon ihminen voi muuten analysoida kroppaansa? Nyt lopetan.

Tänään tiedossa tarjouksen väsäämistä, sekä monen tunnin kuvauskeikka asiakasyrityksellä. Meillä on tiimissä jostain syystä hirveä videomoodi päällä. Olemme tuottaneet varmaan lähemmäs 20 videota kevään aikana. Menee jo aika rutiinilla kuvaussuunnitelmat itseltäkin. Oppia ikä kaikki.

Energista päivää sinnekin!


2 comments:

  1. Oli hauska tavata tänään! Ollanhan kuulolla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu niin olikin, ja ollaan ihmeessä yhteyksissä :)!

      Delete


Back to Top