Pages

Monday, 11 May 2015

Freshii meininkiä


Sillai aika tuhdisti väsyneenä viikonlopun jäljiltä. Oli ihan pakko ottaa päikkärit kun pääsin kotiin töistä. Mikä tosin harmittaa, koska ulkona on aivan mahtava ilma.

Viikonloppuna oli pitkäksi venyneet terassikauden korkkaukset ja lauantaina Hannalle järkätyt tulokas numero kahden babyshowerit (löytyykö tähän muuten joku järjellinen suomennos?) minkä jälkeen suuntasin taas - köh köh - sinne terassille aivan huippukivan uuden ystävän kanssa. Mikä on muuten mahtavampaa kuin saada uusia ystäviä yllättävien polkujen kautta? Joidenkin ihmisten kanssa vaan heti natsaa. Se tekee minut ainakin niin iloiseksi. Jos meidät jaotellaan ihmiskeskeisiksi ja asiakeskeisiksi, olen ehdottomasti ihmiskeskeisten jengissä! Terassikeli on tosin vielä lievästi heikko. Tärisin kuin haavanlehti perjantaina mukamasauringonpaisteessa.

Äitienpäivän vietimme niinkin eksoottisessa paikassa kuin Tallinna. Ajattelin että kaupunki olisi muuttunut enemmän tämän parin vuoden käyntitauon aikana, mutta ei. Mielestäni paikka oli ihan samanlainen. Oli kuitenkin hauska käydä vähän muualla ja sain tehtyä geelilakkauksen kynsiin. Ihkuu. Pienimuotoinen pöpö, jonka sain mukaani taas ei ole niin ihkua. En voi käydä lenkilläkään kun vatsaan sattuu. Ja pitäisi oikeasti liikkua sitä lauantain HCR:ää varten. Tulen juoksemaan niin paskan ajan, että toimisto on tyytyväinen, ettei meille teetetty paitoja haha.

Olen muuten Dinglen viikon instaaja! Käykää seuraamassa @dingle  ja näette vähän meidän nuorten markkinointityyppien meininkiä.

After work naps. Fresh!

No comments:

Post a Comment


Back to Top