Pages

Sunday, 17 May 2015

HCR Boogie
Itse asiassa ihan ensimmäinen virallinen puolimaraton nyt takana. HCR meni ihan jees. Ajaksi tuli 2:05, mikä vastasi oikeastaan suunnitelmiani. Ei ehkä ihan paras juoksupäivä, mutta tajusin myös realistina, ettei nykypainollani helposti vedetä mitään alle kahden tulosta.

On muuten myös hassua huomata miten tuo 21,6 kilsaa tuntuu psykologisesti  melkein samalta kuin 42,195. Oma väsymys menee jotenkin suhteellisesti tavoitteen mukaan. Tosin kokopitkässä maratonissa kuntotaso on tietty paremmalla tasolla. Mutta väsymys on melkein sama vikoilla kilsoilla kummassakin pituudessa. Pahin oksennusolo ei kuitenkaan ehdi iskeä tuossa lyhyemmässä juoksussa.

Juoksun jälkeen hengailtiin porukalla toimistolla ja sometettiin niin paljon kuin sielu sieti. Yö meni Villi Wäinössä pöydillä tanssiessa. Tehtiin kyllä kunnon jälkiverryttelyt jorauksen muodossa.

Tänään en ole kuin käynyt pitkällä kävelyllä ja fiilis on ihan hyvä. Ensi viikolla sitten taas kunnon treenimoodi päälle. Ja huomenna tulee allekirjoittaneen all time favourite: Fittnespäiväkirjat! Olen siis ihan täysin koukussa.

No comments:

Post a Comment


Back to Top