Pages

Saturday, 16 May 2015

Dingle goes Helsinki City RunTänään juoksemme Dinglen porukalla Helsinki City Runin. Juoksuporukan chätti on käynyt kuumana kun on pohdittu tankkausta, vaatetusta, musiikkia ja eritoten juoksunjälkeistä kuvaussessiota sometusta varten. Niin ja post run -tankkausta toimistolla (keskitymme olennaiseen), joka sijaitsee sopivasti Kisahallin vieressä. Saattaa olla että jengi on niin väsyneitä, että nukahdamme endorfiinihumalassamme sinne maailman mukavimmille sohvasarjoillemme.

Kävin vetämässä eilen aamulla noin 7 kilometrin spurttipainotteisen lenkin. Hauskaa muuten huomata miten paljon enemmän samalla matkalla kuluttaa vetämällä spurtteja kuin juoksemalla tasaista tahtia. Meidän lähtömme on vasta kello 15.30, mikä on vähän myöhään omaan makuuni. Viimeisin täysmaraton jonka juoksin alkoi jo klo 7 aamulla. Se oli itse asiassa optimaalinen aika tällaiselle aamuaktiiviselle tyypille. Lounasaikaan mennessä oli jo 42,195 km taitettu. Nyt en oikein tiedä mitä hommailisin ennen juoksua. Olen tottunut kiirehtimään salille aina viikonloppuisin aamutoimien jälkeen... Nyt päädyn varmaan ainakin pitkälle kävelylle.

Ilma näyttää loistavalta! Voin jo visualisoida miten paljon rusketutsta saan naamaani tänään. Tosin toivon että eilinen kylmä tuuli on rauhoittunut. Nukuin huonosti, mutta ehkä tässä ehtii ottaa vielä päikkärin tarvittaessa. En ole kovinkaan optimistinen tuon aikatavoitteeni (1:55) suhteen, paukkuu ihan varmasti yli kahden, mutta who cares, minä juoksen juoksemisen ilosta enkä niinkään verenmaku suussa. Se on ollut ainoa syy sille että kaikki nämä vuodet olen jaksanut palata viisi kertaa viikossa treenaamaan. Sitä paitsi tämä on itselleni ehkä enemmän etappi täysmaratonkuntoon kuin varsinainen saavutus.

Tässä muuten muutama hauska remix musainspiraatiota kaipaaville. Näitä aion luukuttaa itse juostessa huomenna.

Rihanna - Stay (Marius Hörsturz Edit)
Hold On Be Strong Vs. Big Poppa (Matoma Remix)
Petit Biscuit - Memories
Snoop Dogg vs. Leona Lewis - Gangsta bleeding luv (Matoma Remix)

stay tuned....

Kuva by @pikkmikk

1 comment:

  1. Heja Heja! Och du kommer nog komma under två timmar galant!

    ReplyDelete


Back to Top