Pages

Thursday, 14 May 2015

Mitä olette mieltä?

Tyypillistä, että kun on kerrankin vapaa päivä niin silmät ovat sepposen selällään seiskalta. Ainakin voin olla produktiivinen ja lähteä aikaisin salille ennenkuin puolet kansasta virtaa sinne. Näyttää sitä paitsi erehdyttävästi siltä, että taivas olisi pikkiriikkisen avautumassa..Voisiko se olla totta?

Pakko nyt muuten someihmisenä tiedustella teiltä, että mitä mieltä olette viime päivien Koffin Facebook-nostoon liittyneestä kohusta, ns #koffgate? Katsokaa kyseinen hashtag Twitteristä, jos ette tiedä. Siinä siis Koff teki alla olevan mukamasnokkelan FB-noston ennen Venäjän matsia. Nostoa kommentoitiin naisia alentavaksi, jolloin miehet hyökkäsi kritisoinutta päin lievästi sanoen lapsellisin ottein (lue TÄMÄ).Noh, voitte arvata, että minä nyt en rehellisesti sanoen ihan ymmärrä kohua, kummaltakaan puolelta. Twiitti itsessään oli tökerö, mutta come oooon, koko homma meni vähän yli. Olen nainen, mutta oikeasti ihmettelen; eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä? Voisi vaikka keskittyä niihin ihan oikeisiin kauheuksiin mitä tässä maailmassa joka ikinen päivä tapahtuu. Ja viittaan tällä myös niihin jotka hyökkäävät naisasiaa kohtaan - ja varsinkin noin lapsellisesti. Sanon vaan, että kai tässä voi itse kukin änkeä hernettä nenään pienimmistäkin asioista, jos siihen haluaa energiansa kuluttaa. Anyways, kiinnostaa kovasti kuulla mitä te olette mieltä!


Peace, Jassu


ps. vuokraan muuten Punavuoressa sijaitsevaa kivaa isoa kaksiota 1.6 alkaen ensi vuoden maaliskuulle. Mikäli tiedätte ketään kiinnostunutta niin pistäkää viestiä. Edullinen vuokra.

No comments:

Post a Comment


Back to Top