Pages

Saturday, 30 May 2015

Snapchat away!

Käyttääkö moni teistä Snapchatia?

Olen itse ollut vähän huono siinä, ja koko homma oli mielestäni aika tarpeeton. Yksi kanava lisää johon pitää käyttää aikaansa, niinku. Mutta tavallaan se on ihan hauska ja vähän kevyempi versio Instaan ja Facebookiin postaamiselle. Lyhyen elinajan videoklipit/kuvat voi olla vähän triviaalimmistakin everyday -jutuista, eikä tarvitse vaivata päätään sillä, että täyttää porukan ja oman feedin skeidalla. Ja taitavat tyypit tekevät oikeasti tosi viihdyttäviä Snap storyja.

Jos puhutaan ylipäänsä some-kanavista niin Facebook -postailua en harrasta kovinkaan paljon, mutta Insta on ihan lempparini. Se johtuu siitä että rakastan kauniita juttuja ja kuvien ottamista. On kiva katsella muidenkin kuvia ja saada inspistä. Tästä johtuen on muuten outoa, etten ole kovinkaan innostunut Pinterestistä. Ehkä pitää odottaa sitä, että menee naimisiin. Monethan näyttää aktivoituvan Pinterestissä juuri hääinspiraatiota etsiessään.

Anyways, kollegani Simone teki aika hyvän tutoriaalin Snapchatista. Kannattaa kurkata TÄÄLTÄ, jos haluaa päästä iisisti leikkiin mukaan. Ehdottomasti kokeilemisen arvoista! Minut löytää nimellä jasm11na. Tosin matsku ei kyllä ole kuin juurikin niitä turhia/höpsöjä videoita arkipäivästäni. Eli huge disclaimer. Tältä päivältä esim treenailua, brunssailua ja kukkia. Mutta hei, arkipäiväset asiathan juuri tekevät elämästä mielenkiintoisen.

Aurinkoista lauantaita kaikille!

No comments:

Post a Comment


Back to Top