Pages

Saturday, 2 May 2015

Vappu-time!

Oikein hyvää Vapun jälkeistä ja varmasti pirteää lauantaita!

Onneksi vedin juhlapäivät aika himmaillen joten fiilis on itse asiassa aika hyvä nyt. Aion suunnata kohta salille ja ajella sitten Tammisaareen. Huomenna pitäisi juosta vähän pidempi lenkki. HCR häämöttää ja haluan nostaa aerobista kuntoa vielä jonkin verran.

Oma Vappuni sujui siten, että istuimme aattona asiakkaan luona Pitskussa vielä neljältä ja kotiin tultuani lähetin vielä vikoja työmeilejä, kiharsin nopeasti tukan, lakkasin kynnet ja koitin olla tahraamatta niitä samalla kun pakkasin repun. Siitä lähdin Mantalle minkä jälkeen suuntasimme porukalla Kauniaisiin. Ilta vietettiin varmaan 15 lääkärin ja 3 juristin seurassa. Juristit istui sohvalla silmät lautasena, kun lääkärit veti tanssilattialla läpi kaikki MM-lätkä ja muut klassikkoteokset, mitä suomalainen rap-skene on koskaan saanut aikaiseksi.

Eli voidaan empiirisin perustein todeta, että, kyllä, kuivuusasteikolla juristit sijoittuvat vielä kauemmas pohjalle kuin lääkärit.

Eilen lähdimme toisella porukalla perinteisesti Kaivariin ja hytisimme siellä muutaman tunnin jonka jälkeen menimme jatkoilemaan lätkämatsin merkeissä Fredalle. En nyt ollut ihan tyytyväinen tulokseen. Varsinkin kun Turisti ja varmaan muut 80 % jenkeistä eivät edes tienneet koko pelistä. Liian vähäpätöistä heille, niinku. Helmiä sioille, helmiä sioille...

Tulin kotiin jo yhdeksän maissa ja katsoin Working Girl -elokuvan (joka muuten todistaa sen miten kauheaa muoti oli 80-luvulla...).Kuvat: @juusojoo
Ja lopuksia Turistille tekemäni hieno video, jotta hänkin ymmärtäisi tätä karkelointiamme. Laatu tulee aika huonosti tähän, mutta kenties jotian saa irti.

video

..ja vielä yksi (jostain syystä tykkäsin tehdä videota tänä Vappuna haha, puhelimessa on varmaan 7 "teosta"). 


video

No comments:

Post a Comment


Back to Top