Pages

Friday, 12 June 2015

Remonttireiskan paluu

Kello on 4.18. En saa enää unta. Vedin vain puolikkaan unilääkkeen eilen. Kaduttaa tässä vaiheessa. Mutta nyt asialle ei voi enää mitään. Mitäs muuta sitä voisi tehdä kuin antaa tajunnanvirran laskeutua Bloggeriin?

Kello 7.30 tänne tulee remppamies purkamaan keittiöni ja viikonlopun aikana on tarkoitus maalata keittiön seinät. Ensi viikolla asennetaan uudet kalusteet. En ole ottanut tästä oikein mitään stressiä itselleni vaan purin eilen tavarani kaikista keittiön kaapeista  toiseen huoneeseen ja kohta tyhjennän vielä jääkaapissa olevat tavarat johonkin. Maalaustarvikkeet ovat jossain yläkomerossa ja pitäisi tarkistaa mikäli telan sudit ovat enää edes käyttökunnossa. Vanhassa maalipurkissa on ehkä 4 dl jäljellä. Ei hajuakaan riittääkö se. Pitänee hipsiä Ruoholahden K-Rautaan lauantaiaamun iloksi. Meikäläisen remppaaminen on aina aika ad hoc -tyyppistä, erikoisiin ratkaisukeinoihin nojautuvaa. Lopputulos aina 100 % epävarmaa. Työhön liittyy myös ajoittainen lattialla istuen suoritettu turhautunut parkuminen.

Sille pikku pikku detaljille, että pitäisi elää ilman keittiötä viisi päivää en myöskään ole uhrannut ajatuksen poikasta. Kyllä se siitä. Huominen on huomenna.

Bilebiiseistä puheen ollen, meillä on tänään Dinglen Content Day kahdesta eteenpäin, joten aamupäivällä pitää kirittää koko päivän työt. Sitten lähdemmekin Lonnaan ja vähän seeglaamaan. Teemana on Dinglers of the Caribbean. Jack Sparrow on osaltani nähty muutama vuosi takaperin Halloween -asuna, joten nyt keksin pikainnovaationa "venäläisen yacht -hengailijan with a twist of pimp". You're going to love her. Kolme sanaa: bling, bling, bling. Laitetaan tuloskuvia huomisen puolella. Jos selviän maalaustöistäni baksmälla -hengessä. Niin, enkä kuole merisairauteen. Onneksi minulla on jemmassa raskauspahoinvointiin auttavia rannekkeita...funny story behind that one.

Oikein rattoisaa viikonloppua itse kullekin.No comments:

Post a Comment


Back to Top