Pages

Sunday, 21 June 2015

Villiä WienissäHejsan!
Ne jotka seuraavat minua muilla kanavilla (Instagramissa ja Snapchatissa nimellä jasm11na) kenties äkkäsivät, että vietin Juhannuksen Wienissä. Otettiin tiistaina äkkilähdöt tuon kotimaan sääennusteen ollessa kuin tiskirätti naamaan. Enkä kadu pätkääkään.

Wien oli itselleni uusi tuttavuus ja rakastuin ensi silmäyksellä. Pidän koristelluista, kuninkaallista valtaa ja loistoa uhkuvista rakennuksista älyttömästi. Reissu oli todellista silmänruokaa. Ja ruokaa. Tuli vedettyä valkoista höttöleipää kiitettävä määrä ja sen päälle makkaraa, wiener schnitzeliä, leivoksia ja pastaa. Olo on kuin prinsessalla haha. Kävin tuossa lenkillä äsken mutta fat chance, että synnit olisi unholassa. Aika zenillä meni reissu muuten. Käppäiltiin siskon kapteenimaisella otteella päivät pitkät ja ihailtiin alueita. Pehkuissa oltiin viimeistään puolilta öin joka ilta. Teki erittäin hyvää viime aikojen univaikeuksien kannalta, joten en valita.

Pääsin myös vihdoinkin kuuntelemaan Vivaldin Neljää vuodenaikaa. Rakastan teosta ja olen jo kauan yrittänyt bongailla konserttia Helsingissä, mutta ei ole tullut vastaan. Nyt käytiin kuitenkin Karlskirchenissä kuuntelemassa pientä orkesteria ja musiikki oli aivan ihanaa. Istuimme ensimmäisellä rivillä ja olin ihan haltioitunut. Kylmät väreet vaan juoksi.

Anyways tässä lyhyt kuvaus, voin kertoa enemmän detaljeja myöhemmin. Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä mahtava Juhannus! Sää vissiin osoittautui paremmaksi kuin pelkäsin?
Buenas noches babes.


Just tuollaisen talon minäkin haluan. How hard can it be?!


No comments:

Post a Comment


Back to Top