Pages

Wednesday, 22 July 2015

10 vinkkiä festaridiivalle

Ilosaaresta selvittyäni lienee paikallaan kirjoittaa muille niiskuneitimäisille sisarilleni vinkkejä siihen, miten festareista voi selvitä menettämättä kermaperseswaggeriään.

1. Käytä kiilakorkoja. Jopa 12 sentin korot menee, kun ns "tiputusta" kantanpään ja päkiän välillä ei ole. Eli satsaa kunnon kiilakorkoihin. Sanon vain, että on todella paljon mukavampaa diivailla, kun on muita pään pidempi. Näkyy lavakin huomattavasti paremmin.
Tämmöiset toimi ainakin itselläni:
Koroilla mentiin! #likeaboss
Posted by Jasmiina. on Saturday, July 18, 2015


2. Asu kämpässä. Jos ei hotellissa, niin Airbnb tarjoaa mahdollisuuksia. Skip the tent. Teltassa ei voi diivailla. Olen yrittänyt, trust me.

3. Vedenkestävä silmämeikki. Itse turvaudun Canebo 38 -maskaraan ja Macin vedenkestävään nestemäiseen eyelineriin ja kajaaliin. Toimii älyttömän hyvin.

4. Käsidesi ja käsipyyhkeet. Kannattaa pitää mukana. Itse ällöän aika kovasti bajamajoja ja niiden olemattomia käsienpesumahdollisuuksia. Yääääk.

5. Hattu. Siis kuka kaipaa sadetakkia jos on makea lieriöhattu? Works like a charm. Plus että saatat näyttää kaupan päälle salaperäiseltä julkkikselta. Myös erilaiset huiviasetelmat tukassa on todella makean näköisiä.

Kuva Pinterestistä

6. Kiharra tukka. Helppo tapa saada hieman glamouria habitukseen. Unohtakaa naiset jo se ainainen tukan suoristus! 85 % tapauksissa kihartaminen näyttäisi paremmalta kuin liiskaletti! Uskokaa minua sisaret.

7. Vältä liiallinen humalatila. Ei vaan oikeasti näytä hyvältä kenelläkään. Örveltäminen tipauttaa tyylipisteet välittömästi (enkä siis voi väittää, ettenkö koskaan olisi sortunut siihen syntiin). Samalla pääset pienemmällä morkkiksella. 

8. Bling bling. Vaikkei normaalisti välitä liiallisesta joulukuusi-efektistä niin festareilla harakkamainen pynttäytyminen on ihan jees. Niin puuhelmet, kultahelyt kuin inttilaatat käy. Myös makeita tukkakoristeita näkyi jonkin verran.

9. Aurinkolasit. Pelastaa niin monta tilannetta ja väsyneet silmäparit. Voi myös revitellä vähän vähemmän klassisilla malleilla, kun kerran festareilla ollaan.

10. Asenne. Oikea diivamaisuus tulee aina sisältäpäin. Kanna itseäsi hyvin, kunnioita itseäsi, äläkä ota skeidaa keneltäkään. Se loistaa kyllä ulospäin. Asenne näkyy myös siinä, ettei vaan seiso paikallaan keikalla vaan tanssii ja laulaa vapaasti mukana. Ei sinne tönöttämään ole tultu.

If I ever let my head down, it will be just to admire my shoes.6 comments:

 1. Wow! Upean näkönen gimma oot kyl jasmina! Ja aina vauhti päällä,kateus iskee kun ite tällanen saamaton sohvaperuna :D Btw. Millä kampaajalla käyt? Ja missä laitat ripsesi-tosi luonnollinen lopputulos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista ja kilteistä sanoista :)! En itse asiassa käy nyt millään kampaajalla (ehkä vuosi sitten viimeksi), olen kasvatellut ulos pari vuotta sitten blondattua tukkaani ja leikellyt itse "taidokkaasti" keittiösaksilla :D Ja ripset ovat ihan omat. Mutta tosiaan hyvä maskara ja nestemäinen eyeliner tekee tepposet ;)

   Delete
 2. Täh omat ripset ?! :D Epäreilua!!! Anteeks et kysyn - ootko ihan suomalainen? Tai siis suomenruotsalainen,mut mist päin sukuu? Ja kiitos vastauksesta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, hyvä reaktio :D joo olen kyllä ihan suomalainen (äiti Savosta ja isä Länsi-Suomesta). Itse asiassa en edes ole suomenruotsalainen vaan käynyt koulut ruotsiksi ja minkä myötä tullut kieli, eli ns wannabe ;). Mutta joo et ole ainut, jota tummat piirteet ja rusketus hämännyt...

   Delete
 3. Näytät muuten kun olisit nuorempi versio Brooke Shieldsistä,googlaa se jos et tiiä ketä tarkoitan! :) Tai ainakin joissain kuvis paljon samaa näköä !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Olen muuten kuullut tuon aiemminkin. Kyllä meissä vissiin on jotain samaa. Tukka, kulmat, leuka ja nenä ainakin :)

   Delete


Back to Top