Pages

Thursday, 9 July 2015

Grillimestari täällä hei!

Ystävät ja aurinko <3
Voinette arvata mitä olen puuhaillut viime aikoina työn teon ohella. Nauttinut auringosta sillai semi orjallisesti. Eritoten kun sitä on rajallisesti tarjolla, on möllykästä nautittava 110 %. Aika hyvä bruna kasassa jo, vaikka itse sanonkin.

Tällä hetkellä elellään tosin jo ihan lomapäiviä. Toinen päivä menossa ja melkein kolme viikkoa to go. Täällä Tammisaaressa on ollut masentavista ennusteista huolimatta hyvä keli tänään ja grillasin itseäni aika onnistuneesti nelisen tuntia.

Eilen olin jo kahden vailla, että otan äkkilähdön Nizzaan, mutta jo yksi aurinkoinen päivä sai pysymään täällä. Haluan kuitenkin nauttia Suomesta, koivuista, saunasta ja uusista perunoista jos mahdollista. Tarkeampia lomasuunnitelmia ei oikeastaan ole Ilosaarirockin lisäksi hirveästi. Aion vetää sellaisella go with the flow (preferably where the sun is) -meiningillä. Koska vietin koko viime kesän Kaliforniassa olen oikeasti kaivannut näitä valoisia öitä ja vehreitä näkymiä. On se kotimaa vaan aina kotimaa <3.

Huomenna suuntaan takaisin urbaaniin ympäristöön hengailemaan kavereiden kanssa. Pitäisi myös siivota kämppä. Jos millään viitsii...

Maailman parhaiden kollegoiden kanssa hengailua. Seuratkaa muuten snapchatissa @nooraemmastiina ja niin minä @jasm11na - siellä tulee kaikki totuudet esiin ;)
No comments:

Post a Comment


Back to Top