Pages

Sunday, 12 July 2015

Hoocee festarimimmi

Olen tosiaan lähdössä Ilosaareen torstaina. En ole aiemmin ollut millään "kunnon" festareilla. Flow-festareitahan ei taideta laskea ihan festareiden ytimeen. Eikä varmaan Popkalaseniakaan? Haha. Anyways, teltassa emme onneksi asu, muuten olisi kyllä ollut meikäläiselle ihan no go. Olen aivan liian hienohelma sellaiseen puuhaan. Telttailimme Kaliforniassa kolme yötä viime kesänä ja telttailukiintiöni täyttyikin sitten koko loppuelämäksi. Itse asiassa kaikenlainen eräjormailu on osaltani loppuunkäsitelty. En nukkunut yhtään kun piti pelätä kaikkia mörköjä jotka kävi nuuskimassa teltan ulkopuolella. Hyi.

Nojoo suurin huoleni on se, että Joensuussa sataa, sillä en millään haluaisi hengailla missään kumppareissa. Ei niinku istu habitukseeni yhtään. Swagger menee ihan pilalle jos en voi vetää korkokengissä. Ei, kyllähän me siitä lähdetään, että koroissa mennään. Jos nyt sattuu aivan mutavelliolosuhteet niin teen ehkä pienen uudelleenarvioinnin. Pitäisiköhän ostaa semmoiset korkokumpparit - just in case? Sadetakkikin vaikuttaa hyvin epäloistokkaalta ja vastenmieliseltä asuvaihtoehdolta. Ajattelin lähinnä mennä sillä lailla Los Angeles Coachella -tyylillä. Siispä: a big order of sun, please.

Mitäköhän toimintaa sitä keksisi nyt alkuviikoksi? Ajattelin olla stadissa. Ainakin paljon salitreeniä, mutta muuten on plänit aivan auki. Mitä täällä oikein puuhastellaan "kesäisinä" lomapäivinä?


No comments:

Post a Comment


Back to Top