Pages

Friday, 17 July 2015

Ilosaaressa

Terkkuja Joensuusta!
Pojat vaan nukkuu ja nukkuu. Itse olen jo tanssinut, tiskannut, siivonnut, kattanut aamupalaa, syönyt aamupalaa, lukenut, snapchatannut (“jasm11na”) ja nyt bloggailen. Miksi miehet aina nukkuu niin pitkään?! Mälsää.

Saavuimme tänne kundien kanssa eilein oikein antoisan räppitäyteisen roadtripin jälkeen. Parhautta on tykittää musiikkia ihan täysillä ja svengailla ihmisten kanssa joilla on sama musamaku. Kämpille saavuttuamme grillasimme pihalla ja kävimme saunassa syöden siellä grillatut banaanimme ja jäätelömme. Vähän erilainen kokemus haha. Sniikkasimme suljetulle festarialueelle uimaan ja järvivesi oli suht siedettävän lämpöistä. Kävimme vielä illalla pyörähtämässä parilla keskustassa torin kohdilla, mutta vielä ei actionia ollut nimeksikään. Illan kohokohta itselleni oli se, että joku känninen vanhempi nainen oli vakuuttunut siitä, että olen joku julkkis. Juuuh, faaaaaaaar from it. Se olikin varmaan sitten se minun elämäni 15 minutes of fame.

Tänään täällä on vissiin jo jotain clubbailua mutta varsinaiset keikat alkaa huomenna. Oman agendan top ykkönen on käydä kuolaamassa Elastista (seuraa seikkailuja livenä snapchatista, siellä saa parhaan näkymän mitä oikeasti tapahtuu).


Mutta tähän hetkeen…mitä seuraavaksi keksisin? Lenkkivaatteita en ottanut mukaan, mikä itse asiassa nyt vähän harmittaa.

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille. Toivotaan että paistaisi kunnolla.


No comments:

Post a Comment


Back to Top