Pages

Sunday, 23 August 2015

Party people


Viikonloppu on taas mennyt viilettäen. Perjantaina käytiin ex tempore tanssimassa duunikavereiden kanssa vähän Hernesaaren rannassa. Lauantaina oli ystävän polttarit. Polttarit oli mielestäni jotenkin ihmisten osalta niin onnistuneet. Bride-to-be on aivan älyttömän makea ja rento mimmi, joten kuten arvata saattaa, oli kaveripiiri aivan upeita naisia täynnä. Kaikki mimmit oli niin aitoja, hauskoja ja rentoja. Puolet oli jo vanhoja koulu- ja muita tuttuja mutta nekin joita en vielä tuntenut olivat timanttisia. Eli hauskaa oli aivan aamusta iltaan. Huomasin jo puolilta päivin, että posket olivat kipeinä kaikesta nauramisesta.

Käytiin aamulla aikaisin pelaamassa kuplafutista Talissa ja jatkettiin siitä sitten Pata Ässään laulamaan karaokea (tai siis, morsian, ja kaksi muuta siellä ollutta polttariporukan sankaria hoiti itse laulamisen). Siitä suunnattiin kauniiseen puutarhamaiseen ravintolaan (Ravintola Kaisaniemi?) pitkälle lounaalle. Myöhemmin Kaisaniemen puistossa suoritetun häröilyn jälkeen suunnattiin Siuntoon hengailemaan ja illalliselle. Yöllä sain vielä onnekseni kyydin kotiin, ja pystyin heräämään omasta sängystä. Preferoin jotenkin aina kotona heräämistä.

Tänään onkin taas suoritettu auringon palvomista ja hengailtu ystävän kanssa. Ehkäpä sitä kehtaisi vielä käydä vetämässä pienen iltalenkin. Ei jäisi liian huvinpuoleiseksi tämä viikonloppu haha.
Mutta aivan mahtavaa kun nyt hellepäivinä tulee nautittua sunnuntaipäivistäkin ihan täböllä. Oispa aina aurinkoa ja lämpöä. Ja ystäviä <3.

Rakkautta täynnä,
JNo comments:

Post a Comment


Back to Top