Pages

Thursday, 6 August 2015

The MuuttajaOn kyllä elelty taas vähän hektisiä päiviä. Just the way I like it.

Tein tuossa nopean videopläjäyksen eilen muuttopäivästäni, sillä koko päivä meni juostessa paikasta toiseen ja purkaessa sen mitä vain on jaksanut purkaa. Kävin aamulla juoksemassa 20 kilsan lenkin enkä ehtinyt syömään kamoja roudatessa ollenkaan, joten olin semisti väsynyt...minkä ehkä huomaattekin.

Vielä on jonkin verran purkamatta ja asunnosta puuttuu niin sohva kuin ruokapöytä. Sohva tulee kuitenkin huomenna. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. Ja uusi asuntoni on niin ihana, että sydän sykkii. Istun täällä hiljaisuudessa ja nautin kynttilöistä ja ruusuistani.

ps. ärsyttävää muuten, että kun kuvaa kännykällä tuo kuva on tuommoinen pitkulainen... Ehkä pitää ostaa sellainen selfiestick-kamera joita esim Iholla-sarjan tyypit käyttää liikenteessä, haha. Heti vähän advanced -tasolle.

2 comments:

 1. Tää oli ihana, kun oli enemmän actionia! :D Kivaa seurattavaa juuri tämmöiset "olen menossa ja tulossa" vlogit. Lisää vaan :) Ja koti näyttää mahtavalta, toivottavasti tulee kotipostausta/videota kun tavarat paikoillaan?
  -Nins

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeee, kiitos! Teen näitä tosi mielelläni - tykkään tuosta kameralle höpöttelystä :D! Joo on todellakin pakko laittaa videota myös valmiista asunnosta, en kehtaa jättää tuollaista viimeistä mielikuvaa kodistani teille lukijoille ;) Ja taas, kiitos kommentista, olen iloinen että joku vähän ottaa "kontaktia" välillä <3 Tuntuu joskus, että vain kirjoittelen tyhjään universumiin, jossa kukaan ei vastaa haha.

   Delete


Back to Top