Pages

Monday, 21 September 2015

Hyljehommia

Tuo pitkä lenkki pisti polvet aika herkäksi. Varsinkin rapuissa alas käveleminen on jotenkin inhottavan tuntuista. Tänään tuli eilisen lepopäivän jälkeen jo semmoiset "nikat", että kävin uimassa Märskyssä. Uinnissa on parasta se, että on rentouttavaa olla uppoutuneena omiin ajatuksiin ja liikkua jotenkin vähän iisimmin. On myös ihanaa käydä köllöttelemässä lämpimässä altaassa treenin jälkeen ja saunoa pitkään. Mutta, oh man, se itse treeni on tylsää. Kestän yleensä juuri sen 1000 metriä rintauintia ja vartin vesijuoksua. Uidessa laskeskelen varmaan kuusi kertaa per 50 metriä, että montako kertaa sitä allasta pitää vielä kahlata edestakaisin. Eikä niitä edessä olevien karvaisia reisiä voi vältellä. Gross. Osaisinpa edes kroolata, niin näyttäisin jotenkin fiksummalta ja sillai coolilta kun vetelen edestakaisin. Nyt siellä menee semmoinen Ojalan kokoinen semipäivettynyt hylje liian pienessä 15 vuotta vanhassa Speedossa yskien ja ähkien eteenpäin. Ei ihan paras lookkini.
Tai olisi edes kaveri jonka kanssa voisi käydä, niin ainakin sen vesijuoksun ja köllöttelyn voisi hoitaa sosiaalisesti. Vapaaehtoisia otetaan vastaan! Periaatteessa olisi niin kiva tehdä edes kerran viikossa jotain muuta kuin salia ja juoksua - saisi keho vähän vaihtelua.

Olen muuten edustamassa Dingleä Markkinointiviestinnän Viikolla Vanhassa Satamassa nyt tiistaina ja keskiviikkonna, tulkaa ihmeessä moikkaamaan ständillemme jos satutte huudeille!

Mahtavaa viikkoa kaikille! Itselläni ainakin super viikko edessä.

3 comments:

 1. I feel you! Uiminen on käsittämättömän tylsää. Tai en kyl tiedä miltä se nyt tuntuis, kun viimeks käyny uimahallissa varmaan 15 vuotta sitten. Silloin piti osoittaa uimataito ensin lasten altaassa ennen kuin sai siirtyä aikuisten altaaseen. Lasten altaan vesi oli perinteisesti oikein suolaista ja kellertävää. Nam. Mut jos keksit jonkun muun harrastuksen esim. tennis, I'm in! -E

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, "osoittaa uimataito lastenaltaassa", niin nöyryyttävää, että ymmärrän ettet ole pahemmin sen koommin eksynyt hallille :D Tennis olisi oikeasti tosi kivaa ja rankkaa, mutta olen aika huono siinä...Jos se ei haittaa niin mennään vaan :) Nimim pallot lentää mihin sattuu.

   Delete
 2. Mä oon pelannu lapsena pari vuotta ja sen jälkee käyny oikeestaa vaa kesäisin muutaman kerran, kun oon saanu jonkun pakotettua mukaa. Eli siis taidot totaalisen ruosteessa, mut intoa sitäkin enemmän! -E

  ReplyDelete


Back to Top